Annonce
Annonce
Vind Uniteds nye trøje!

Vind Uniteds nye trøje!

AFSLUTTET: I samarbejde med Unisport giver GOAL dig nu mulighed for at vinde Manchester Uniteds hjemmebanetrøne for sæsonen 2012/13. Læs mere her!

Manchester United vandt som bekendt Ugens Battle mod lokalrivalerne fra City, og som belønning til de ihærdige United-fans, der klikkede de røde djævle til sejr, har du nu chancen for at vinde Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje for sæsonen 2012/13.

Der er forskellige billeder af hjemmebanetrøjen her.

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET: tirsdag den 7. august 2012

Hvordan gør jeg?
Det er meget nemt. Du skal blot besvare spørgsmålet nedenfor.

Når du har besvaret spørgsmålet, kan du prøve kræfter med GOALs store Manchester United-quiz for at se, om du overhovedet er værdig til at bære Uniteds ternede vidunder.

Deltag her
Konkurrancen er slut.
Se mere om samme emne:
46 Kommenter
[quote="editor"][quote="Chico73"]Lidt fail at man sviner barca's trøje til, når der bliver reklarmeret for den flere steder her på siden :-/Hvis der er én ting, der er sikker i denne verden, så er det, at fodboldfans køber hvad som helst, så længe der er logo på :) jeg gør ikke jeg køber kun mine klubbers trøjer
[quote="Citylover03"]kan du ikke afsløre vinderen nu??? det er jo tirsdag og jeg venter spændt
kan du ikke afsløre vinderen nu???
Liverpools tredje trøje er da pænt nice! synes du? jeg kan ikke udholde synet af den! nå, men smag og behag venner.
[quote="Cristian_Tello"][quote="editor"][quote="Cristian_Tello"]
Liverpools tredje trøje er da pænt nice!
Taler du om den grå med fake tatoveringer på ærmerne!?
JaTja, smag kan vel ikke diskuteres, men jeg så den beskrevet på nettet som "As ugly as the home shirt is beautiful" - meget passende.
[quote="editor"][quote="Cristian_Tello"]
Liverpools tredje trøje er da pænt nice!
Taler du om den grå med fake tatoveringer på ærmerne!?
Ja
[quote="Chico73"]Lidt fail at man sviner barca's trøje til, når der bliver reklarmeret for den flere steder her på siden :-/Jeg må da gerne have en personlig mening, når jeg ser noget, jeg synes er virkelig grimt, og folk skal nok købe Barcelonas fanudstyr alligevel. Hvis der er én ting, der er sikker i denne verden, så er det, at fodboldfans køber hvad som helst, så længe der er logo på :)
[quote="Cristian_Tello"]
Liverpools tredje trøje er da pænt nice!
Taler du om den grå med fake tatoveringer på ærmerne!?
arsenal810 sagde:
Nogle der har set de hæslige nye nottingham forest trøjer? Utroligt man kan lave noget så grimt hva eddie? :O YRK! fjern den! jeg kan ikke døje synet af den. min øjne gør utrolig ondt, efter at have set den rædsel, men Liverpools nye 3.trøje er altså en vederstyggelighed. føj da.

Liverpools tredje trøje er da pænt nice!
[quote="Messidona"]Desuden har jeg Barca hjemme trøje og ude trøje, kan ikke se hvad du synes er så forfærdeligt med den? uden er måske lidt for spraglet, men hjemmebanen er hel fint.
Jeg har også lige købt Hjemmebane-trøjen!:)

Må sige jeg er enig med Eddie - udebane-trøjen er forfærdelig - men hjemmebane-trøjen, sys' jeg er utrolig fed!:)
Lidt fail at man sviner barca's trøje til, når der bliver reklarmeret for den flere steder her på siden :-/
Det er bare gamle Eddie der ikk har forstand på mode, og godt kan lide at udfolde sig med sine kommentarer :´)
at diskutere fodbold trøjer er også at diskutere fodbold, min ven.
Jeg må indrømme jeg synes det er ret barnligt at deskutere hvor grimme de forskellige trøjer er. Kan vi ikke deskutere fodbold nu når det er en fodbold-side!
Ps. Barca's nye udebanetrøje er for nice :D
[quote="editor"][quote="Messidona"]Desuden har jeg Barca hjemme trøje og ude trøje, kan ikke se hvad du synes er så forfærdeligt med den? uden er måske lidt for spraglet, men hjemmebanen er hel fint.
Den har jo ikke længere striber som en Barcelona-trøje skal have. Det ligner en PSG-trøje lavet af en skæv hippie. Jeg synes, den er helt forfærdelig, noget af de grimmeste, jeg har set hos en storklub i årevis. Det vilde er, at den nok skal sælge i tonsvis. Den får de seneste års halvgrimme trøjer til at ligne de rene skønheder. Jeg fatter ikke, hvor de ikke bare laver en helt enkel trøje med smalle, lige blå og bordeaux streger og måske gule kanter og reklametryk. Det kan selvfølgelig være, at de satser på at blænde modstanderne eller få dem til at dø af grin, så de kan score et par hurtige mål :)
Rooolig den er langtfra så hæslig som du gør den til.
Annonce
5
Share this
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk