Annonce
Annonce
Vind signeret Brøndby-fodbold!

Vind signeret Brøndby-fodbold!

I samarbejde med Brøndby Cup giver GOAL dig nu mulighed for at vinde en Hummel-fodbold med autografer fra Brøndbys spillertrup!

1 2 Næste »

Brøndby Cups historie strækker sig tilbage til 1979, hvor Brøndby IF for første gang afholdt en stor international ungdomsturnering med deltagere fra hele verden. Turneringen afholdes om sommeren og tæller flere forskellige aldersgrupper og to forskellige niveauer, så næsten alle kan være med! Har det pirret din interesse, kan du finde flere oplysninger på www.brondbycup.dk.

Har du lyst til at holde din egen private Brøndby Cup i baghaven, eller er du bare vild med fodbold, så får du her muligheden for at vinde en signeret Hummel-fodbold.

Konkurrencen løb indtil 9. november 2013 klokken 12:00, men er nu udløbet.

Hvordan deltager jeg?
Du skal først og fremmest oprette en brugerprofil (med navn, adresse, mail og telefonnummer) på www.goal.dk. Dernæst skal du besvare spørgsmålet nedenfor. Når du har gjort det, er du med i konkurrencen.

Når du har deltaget i konkurrencen, kan du tjekke den fine præmie ud på næste side!

1 2 Næste »
Deltag her
Konkurrancen er slut.
Se mere om samme emne:
6 Kommenter
Så er det sket! Vinderen af et styk signeret Brøndby-fodbold er omsider fundet! Det blev ingen ringere end vores alle sammens jonas.kristensen.

Tillykke til ham, og bedre held næste gang til alle de andre deltagere!
Jamen, så må jeg jo se, om jeg kan få Henrik til at skære et 1x1 meter stykke ud af gulvet på sit kontor... Hvis ikke, må i nøjes med bolden. Der burde nu også være masser af BIF-fans, der gerne vil vinde
Undskyld Michael, men jeg tror helt du har fejlbedømt situatioen :O GOALs brugere vil tydeligvis hellere have trægulvet ;)
I.Akinfeev
Trægulvet er da ellers mere værd end bolden!
True ;)
Trægulvet er da ellers mere værd end bolden!
Annonce
4
Share this
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk