Annonce
Annonce
Nu får du chancen for at vinde en landsholdstrøje med Højbjergs underskrift! Nu får du chancen for at vinde en landsholdstrøje med Højbjergs underskrift!

Vind Pierre-Emile Højbjergs trøje!

Du kan læse alt om Pierre-Emile i GOAL 11/2014, og nu kan du såmænd også vinde en dansk landsholdstrøje med hans underskrift på. Se hvordan her!

1 2 Næste »

GOAL og DBU giver dig muligheden for at vinde en dansk landsholdstrøje med selveste Pierre-Emile Højbjergs underskrift på! Alt, hvad du skal gøre, er at sende en sms til os med det rigtige svar på nedenstående spørgsmål.

I interviewet i GOAL 11/2014 fortæller Pierre-Emile en hel del om sig selv. Han fortæller blandt andet om sit kælenavn i familien, som også er broderet ind i hans fodboldstøvler. Hvad er kælenavnet?

A. Pilou
B: Pistou
C. Poirot

Send koden GOA EMI til 1225 efterfulgt af svar, navn og adresse. Eksempel: GOA EMI A Lisa Dam, Isgade 5, 7500 Vejle. Det koster 0 kr. pr. sms + alm. trafiktakst at deltage. Konkurrencen slutter den 23. november 2014 klokken 14:00, og vinderen får direkte besked.

Læs om 14 dages fortrydelsesret og andre informationer om sms-konkurrencer her.

Du kan se billeder af trøjen, du kan vinde, ved at bladre om på næste side.

1 2 Næste »
Deltag her
Konkurrancen er slut.
Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Vinderen er nu blevet udtrukket. Det blev Magnus Wix fra Hvidovre. Tillykke til ham, og bedre held næste gang til alle jer andre deltagere.
Annonce
3
Share this
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk