Annonce
Annonce
Nu får du chancen får at vinde en personlig drikkedunk samt en måneds forbrug af Powerade! Nu får du chancen får at vinde en personlig drikkedunk samt en måneds forbrug af Powerade!

Vind med Powerade ION4

I samarbejde med Powerade giver GOAL dig her muligheden for at vinde en personlig drikkedunk og en måneds forbrug af Powerade ION4

Når du træner hårdt, er det vigtigt, at du får den rigtige væske. Drikker du udelukkende vand, får du slukket din tørst, mens din krop stadig er dehydreret. Den isotoniske sportsdrik Powerade ION4 er udviklet i samarbejde med idrætsforskere med speciale i ernæring og genopretter din væskebalance bedre end vand.

Nu lancerer Powerade en smart drikkedunk, som du kan personalisere med navn og en motiverende besked til dig selv, som kan hjælpe dig med at give lige lidt ekstra, når du træner. Og så får du altid den rigtige drikkedunk med hjem efter træningen.

Sådan ser den personlige drikkedunk ud. Du får mulighed for at indsættte dit eget navn og eller et motiverende budskab på den.Sådan ser den personlige drikkedunk ud. Du får mulighed for at indsættte dit eget navn og eller et motiverende budskab på den.

Powerade ION4 findes i to smagsvarianter ”Mountain Blast” med bærsmag og ”Orange”. Den isotoniske sportsdrik indeholder, ud over kulhydrater, fire af de mineraler (natrium, kalium, kalcium og magnesium), som kroppen mister, når du sveder under træning. Dermed følger Powerade ION4 forskernes anbefaling om effektivt at genoprette væskebalancen og derved hjælpe dig til at præstere dit bedste længere.

Powerade ION4 findes i to smagsvarianter - Mountain Blast og Orange.Powerade ION4 findes i to smagsvarianter - Mountain Blast og Orange.

I samarbejde med Powerade udlover vi tre sæt præmier med en Powerade-drikkedunk og et månedsforbrug af Powerade til en samlet værdi af 1.575 kr. Deltag i konkurrencen, og præster dit bedste, når du træner. Powerade-konkurrencen løb indtil den lørdag den 16. november 2013 klokken 12:00, men er nu afsluttet. Alt, hvad du skal gøre, er at svare på spørgsmålet.

Deltag her
Konkurrancen er slut.
Se mere om samme emne:
10 Kommenter
Ja, jeg har fortsat ikke fået svar, så nu vil jeg offentliggøre vinderne. Man må formode, at de allerede svælger i sukkervand fra deres specialdesignede drikkedunk:

De tre vindere er:

Denis Kara fra Albertslund

Magnus Dreiager fra Virum

Rasmus Pedersen fra Gentofte

Hvis du har vundet og ikke er blevet kontaktet, så skriv lige en personlig besked til mig, så finder jeg min sømbeslåede kølle frem
Hvornår offentliggør i dem?
Tre vindere er trukket og sendt videre i systemet. Når jeg får en bekræftelse, offentliggør jeg dem.
Alex_messi10
Hvornår trækker i en vinder?
I aften trækker jeg de vindere. Jeg havde ærlig talt glemt alt om det.
Hvornår trækker i en vinder?
Powerade ION4-konkurrencen slutter i morgen klokken 12 - husk at deltage!
Har du tørre gummer? Er væskebalancen helt skæv? Er du ved at løbe tør for elektrolytter? Så har du fem dage til at deltage i Powerade ION4-konkurrencen!
Viktor_Dalberg
Hvor kan man indtaste sin adresse
Min profil (øverste højre hjørne) > Indstillinger > Medlemskab

Ellers bare send adresse og telefonnummer i en personlig meddelelse til mig, så gør jeg det.
Hvor kan man indtaste sin adresse
Annonce
2
Share this
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk