Annonce
Annonce
Vind en iPad eller FM 2013 i GOALs og Pan Visions store julekonkurrence Vind en iPad eller FM 2013 i GOALs og Pan Visions store julekonkurrence

Vind iPad og FM 2013!

I samarbejde med Pan Vision bringer GOAL en fantastiske julekonkurrence, hvor man kan vinde en iPad 2 Wi-Fi eller det nye Football Manager 2013!

1 2 3 4 5 Næste »

GOAl og Pan Vision udlodder en iPad 2 Wi-Fi og 10 eksemplarer af managerspiller FM 2013 til de heldige vindere af julekonkurrencen. Er du træt af at høre på Onkel Kelds dumme vittigheder hver eneste jul? Nu har du chancen for at fordrive juleferien med at lege med din nye IPad eller spille Football Manager 2013! Alt, hvad du skal gøre, er at deltage i konkurrencen.

Konkurrencen løber indtil 24. december 2012 klokken 12:00, så skynd dig at deltage!

Hvordan deltager jeg?
Du skal først og fremmest oprette en brugerprofil på www.goal.dk. Når det er klaret, skal du følge nedenstående link og tage konkurrencequizzen. Her skal du have 10 rigtige, og når det sker, får du det hemmelige kodeord, som du indtaster i svarfeltet (ikke i kommentarfeltet, for så røber du svaret og forringer du dine egne vinderchancer). Når du har gjort det, er du med i konkurrencen.

Du finder konkurrencequizzen her!

Når du har deltaget i konkurrencen kan du tjekke nogle screenshots ud fra FM 2013, som er en af præmierne i konkurrencen. Du finder billederne på de næste sider.

1 2 3 4 5 Næste »
Deltag her
Konkurrancen er slut.
Se mere om samme emne:
14 Kommenter
hvornår er det øjeblik gået:):)
mathiasrs
finder vi snart vinderne?
Jeg trækker vindere om et øjeblik.
finder vi snart vinderne?
LosCules
Hvornår findes vinderne?
---

Jeg skal lige først have kontakt med dem fra kontoret, så det bliver måske d. 27/12 måske første efter nytår. ;-) M.
Hvornår findes vinderne?
Julekonkurrencen er afsluttet! Vi trækker vinderen efter jul blandt de indkomne svar.
Nye brugere kan tilsyneladende ikke deltage i konkurrencen, da de får en besked om, at de mangler at udfylde deres brugerprofil, uanset om de har gjort det eller ej. Jeg har sendt besked til vores udviklere om fejlen, og den bliver forhåbentlig rettet i en fart. Skriv til mig, hvis I har problemer med konkurrencen.

Vh. Michael
10 rigtige:)
har ikke en iPad og heller ik fm 13
Har allerede en iPad og ønsker mig FM13 såå...
Fik sgu ti rigtige!
Annonce
5
Share this
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk