Annonce
Annonce
Denne flotte trøje kan du vinde i GOALs nyeste konkurrence! Denne flotte trøje kan du vinde i GOALs nyeste konkurrence!

Vind Chelseas trøje!

AFSLUTTET: I samarbejde med Unisport giver GOAL dig nu mulighed for at vinde Chelseas hjemmebanetrøne for sæsonen 2012/13. Læs alt om konkurrencen her!

Chelsea vandt som bekendt Ugens Battle mod lokalrivalerne fra Arsenal, og som belønning til de ihærdige Chelsea-fans, der klikkede the blues til sejr, har du nu chancen for at vinde Chelseas nye hjemmebanetrøje for sæsonen 2012/13.

Der er forskellige billeder af hjemmebanetrøjen her.

Konkurrencen er AFSLUTTET

Hvordan gør jeg?
Det er meget nemt. Du skal blot besvare spørgsmålet nedenfor.

Når du har besvaret spørgsmålet, kan du prøve kræfter med GOALs store Chelsea-quiz for at se, om du overhovedet er værdig til at bære Chelseas blå trøje..

Deltag her
Konkurrancen er slut.
Se mere om samme emne:
48 Kommenter
[quote="editor"][quote="f50"]Hallo det er den 5 septemberJeg har haft tekniske problemer, så jeg har ikke kunnet uploade vinderartiklen. hvornår gør du det ?? :) håber det gik godt til ishockey igpr :D
[quote="f50"]Hallo det er den 5 septemberJeg har haft tekniske problemer, så jeg har ikke kunnet uploade vinderartiklen.
Hallo det er den 5 september
Hvornår går du det. Det er jo ikke aften mere
[quote="editor"]Eventuelt tryk må vist være for egen regning. Jeg ved ikke, om vinderen kan aftale noget selv med Unisport, eller hvordan det kører. ;-) M. man kan også gå ned i en sport buti og få det der ;)
[quote="editor"]Jeg gør det i aften, når jeg er kommet hjem fra hockey. Jeg trænger til at få nogle aggressioner ud af kroppen nu :) haha ok :D
Jeg gør det i aften, når jeg er kommet hjem fra hockey. Jeg trænger til at få nogle aggressioner ud af kroppen nu :)
[quote="editor"][quote="TheBlueHeart"]Hvem vandt? :P
Ikke nogen endnu, for jeg glemte alt om konkurrencen pga. travlhed.

;-) M. Hvornår gør du det så??? :D
[quote="TheBlueHeart"]Hvem vandt? :P
Ikke nogen endnu, for jeg glemte alt om konkurrencen pga. travlhed.

;-) M.
Eventuelt tryk må vist være for egen regning. Jeg ved ikke, om vinderen kan aftale noget selv med Unisport, eller hvordan det kører. ;-) M.
[quote="editor"][quote="preniqi"]Hvor ville det være fedt man elsker bare Chelsea jeg har aldrig vundet noget førJeg har lige forøget dine vinderchancer ved at slette det svar, du havde skrevet i kommentarfeltet :DEddie kan man få tryk på?
Den vil jeg meget gerne have. Kan man få tryk på? En Fernando Torres trøje ville være på tide :)
Editor det var en fejl (Undskyld) ;)
[quote="preniqi"]Hvor ville det være fedt man elsker bare Chelsea jeg har aldrig vundet noget førJeg har lige forøget dine vinderchancer ved at slette det svar, du havde skrevet i kommentarfeltet :D
Annonce
5
Share this
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk