Annonce
Annonce
Vind billet til FC Barcelona Camp

Vind billet til FC Barcelona Camp

Følg i Messis fodspor på FC Barcelonas Soccer Camp. Du har nu mulighed for at vinde en gratis billet til en af FC Barcelona Soccer Camps!

FC Barcelona gentager succesen med camps i Danmark, og denne sommer kan danske drenge og piger blive trænet som Messi & co. i Ballerup, Billund, Odense og Aarhus.

Lionel Messi, Victor Valdés, Gerard Piqué, Carles Puyol, Pedro Rodríguez og Andrés Iniesta er verdensstjerner og forbilleder for mange fodboldspillere rundt omkring i verden, og fælles for dem alle er, at de har været igennem FCB Escola.

Nu får du chancen for at vinde en fantastisk uge på træningsbanen sammen med FC Barcelonas ungdomstrænere til sommer til en værdi af 2.495 kroner.

Alt, hvad du skal gøre er at svare rigtigt på spørgsmålet: I hvor mange danske byer der bliver afholdt FCB Camps i sommeren 2015?

A. Tre
B. Fire
C. Fem

Send koden GOA BFC til 1225 efterfulgt af svar, navn og adresse. Eksempel: GOA BFC A Lisa Dam, Isgade 5, 7500 Vejle. Det koster 0 kr. pr. sms + alm. trafiktakst at deltage. Konkurrencen slutter den 23. marts 2015 klokken 12:00, og vinderen får direkte besked.

Læs om 14 dages fortrydelsesret og andre informationer om sms-konkurrencer her.

Læs mere om FCB Camps her.

Deltag her
Konkurrancen er slut.
Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Share this
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk