Annonce
Annonce

Søg | Aktive indlæg

Chelsea tilbage ! (Indtil videre) Options
Safian
25. februar 2012 19:14:49 Anmeld


Tilmeldt: 14-05-2009
Indlæg: 1.228


Tilbage til toppen


Chelsea - Bolton
Det var ikke så meget dagens opgør der blev snakket om, op til kampen. Det var nu mere forholdet mellem spillerne og André Villas Boas, en mulig fyreseddel under opsejling?. Eller i det hele taget Chelseas krise, selvom holdet, kun har tabt 1 kamp i det nye år, så er det også blevet til for mange uafgjorte resultater, og Villas Boas havde valgt at stille med følgende 11 spillere: (Bemærk Lampard (som ellers har været vraget en del gange under Villas Boas tid i Chelsea og det samme med Ashley Cole) begge var at finde blandt de startende elleve:Målmand: P. Cech
Forsvaret: B. Ivanovic, G. Cahill, David Luiz, A.Cole
Midtbane: M. Essien, Ramires, F. Lampard
Angreb: D. Sturridge, D. Drogba, Juan Mata


Første halvleg
Der var ikke meget at smile over i første halvleg, der var til tider gang i Chelseas angrebsspil men, man kom dog aldrig frem til de muligheder som man ønskede, en veloplagt David Luiz prøvede et par gange med nogle dybe bolde op til angriberne og kun Daniel Sturridge virkede som en mand der gerne ville have bolden i kassen, han havde et par forsøg,men farligere blev det ikke. Altså en 1 halvleg og en bekymret Villas Boas kunne se spillerne gå til halvleg med 0-0 i bagagen. Men også ejeren Roman Abramovich kunne heller ikke finde en grimasse som passede til 0-0 resultatet.

Anden halvleg
2. Halvleg startede som lyn & torden, og det var ligesom samtlige Chelsea spillere havde fået et par ekstra energi drinks i pausen, for der gik nemlig kun 3 minutter og så var bolden i mål, David Luiz som i ægte angriber stil tager et træk til side og ligger den køligt over i det lange hjørne, og så begyndte Stamford Bridge at koge, og nu var der lagt op til målfest. Og de blev da heller ikke snydt for det, for i det 61. minut så steg Drogba til vejrs og headede målet til 2-0 ind, og så var den kamp slukket. Nu kunne Villas Boas ånde lettet op, nu har han lidt mere tid at arbejde i, i den kommende uge trods alt :), Men han fortrød nok hellere ikke at han havde føjet Frank Lampard til listen på sin start 11'er for han stod for den sidste pind efter et flot indlæg fra Juan Mata. 3-0 til Chelsea og nu kunne de egentlig putte 3 tiltrængte point på kontoen. Credits til Villas Boas for han fik trods alt ændrede kampen totalt i halvlegen.

Spørgsmål
Efter dagens 3-0 sejr, tror i så at Chelsea er på vej mod nye succesfulde tider?

Tror i nogensinde at Villas Boas vil lykkedes med sit projekt i Chelsea?

Fernando Torres, Dider Drogba, Kalou, Juan Mata, og Daniel Sturridge, spillere som ikke lige p.t er målmaskiner, målene bliver ofte fordelt, hvilken angriber skal Chelsea sætte sin lid til? skal de ud og købe nye stabile målskytter? (Det skal dog lige siges at Juan Mata og Daniel Sturridge begge har gjort det fortrinligt i Chelseas svære tid, men det er jo ikke dem man forventer målene skal komme fra, det er jo Torres og Drogba som man forventer skal putte målene ind på stribe !)

Chelseas slutplacering i denne sæsons Premier League?


Chelsea-man
25. februar 2012 19:23:33 Anmeld

Tilmeldt: 01-09-2011
Indlæg: 340.870


Tilbage til toppen
Jeg håber det, men jeg tvivler.
Tjaa, hvis han for tillid og bliver i klubben.
De skal satse på Sturridge og købe en ny angriber.
4 eller 5. Desværre :-(
SPORT
25. februar 2012 19:33:35 Anmeld


Tilmeldt: 02-07-2011
Indlæg: 1.973


Tilbage til toppen
Quick Reply Gem
Du skal være medlem og logget ind for at svare.Hop til Forum
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum.
Du kan ikke svare på indlæg i dette forum.
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke ændre dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke lave afstemninger i dette forum.
Du kan ikke stemme i dette forum.

RSS

Annonce