Annonce
Annonce
Legenden Francesco Totti nåede 230 Serie A-mål i weekenden. Legenden Francesco Totti nåede 230 Serie A-mål i weekenden.

Weekendens kampe i de store ligaer

GOAL tager på rundtur i Europa og fortæller om løst og fast fra rundens kampe i de fem store ligaer. Hvem toppede, hvem floppede?

1 2 3 4 5 Næste »
Uniteds belgiske stjerneskud Adnan Januzaj scorer sit andet mål mod Sunderland.Uniteds belgiske stjerneskud Adnan Januzaj scorer sit andet mål mod Sunderland.

England

Weekendens kampe bød på sejre til fire af de seks stærkeste hold. Liverpool og Manchester City vandt relativt let deres hjemmekampe og Manchester United og Chelsea var på vej mod pointtab i udekampe, men endte med at redde tre point hjem. Til gengæld mistede Arsenal to point ude mod West Bromwich Albion, og helt galt gik det for Tottenham, der tabte en på papiret let hjemmekamp mod West Ham med hele 0-3. Weekendens profil blev Manchester Uniteds Adnan Januzaj, der startede sin første ligakamp og endte med at score begge sit holds mål i 2-1 sejren på Sunderlands Stadium of Light.

1 2 3 4 5 Næste »
Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Velkommen til Hans Ulrik, som skal skrive artikler for Goal.dk. Fremover vil vi forsøge at lægge en masse artikler/konkurrencer/quizzer ud på hjemmesiden, mindst én om dagen. Jeg håber, I vil synes om det. Og jeg håber, at I vil give jeres mening til kende, for både Hans Ulrik og jeg elsker at diskutere fodbold.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Transfervinduet er smækket i for denne gang. Fik du det hele med? GOAL hjælper dig med at få overblik over sommerens ti største transfers!

  • Transfervinduet er ganske vist lukket, men rygtemøllen maler videre. GOAL holder forsat øje med de hotteste rygter og viderebringer dem her!

  • Det seneste skud på stammen i den populære Football Manager-serie udkommer 31. oktober. Nu giver GOAL chancen for at vinde et eksemplar af FM 2014!

Annonce
Annonce
Luk