Annonce
Annonce
Kan Manchester United følge op på den flotte 5-0 sejr over Leverkusen, når de søndag besøger Tottenham? Kan Manchester United følge op på den flotte 5-0 sejr over Leverkusen, når de søndag besøger Tottenham?

Weekendens fem vigtigste kampe

I denne weekend henter vi kampene fra fire forskellige ligaer i Europa. Men vi starter og slutter i den engelske Premier League

1 2 3 4 5 6 Næste »

Det er en lidt stille weekend uden de helt store tunge opgør. Så I denne uge skal vi lidt mere rundt i de europæiske ligaer for at finde de største kampe. Fem forskellige ligaer er der kampe fra.

De fem vigtigste kampe indgår alle i Ugens Battlechamp, som du kan deltage i her.

God fodbold weekend!

1 2 3 4 5 6 Næste »
Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Moderator_Camila
Som en dansk side, tænker jeg også at FCK-Brøndby burde være med..
Bare rolig, Aldos seneste projekt skal nok vinde... Det er usandsynligt, at FCK kan spille en kamp, uden at enten målmanden eller forsvaret dummer sig...
Som en dansk side, tænker jeg også at FCK-Brøndby burde være med..
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • De største fodboldklubber har efterhånden udviklet sig til verdensomspændende varemærker, men hvilken klub kan prale af at have flest fans i verden?

  • Har Ronaldo allerede vundet Guldbolden? Tja, men Mutu har igen fået ballade og filosoffen er selvsikker. Der er nyt fra Twitter

  • Hvor godt kender du de største stjerner i europæisk fodbold? Kan du genkende dem selv med sløret identitet? Det kan du få svaret på her!

  • Der er godt en måned, til transfervinduet åbner igen, og storklubberne er allerede i gang med at lave indkøbslister til januarudsalget. Se dem her!

Annonce
Annonce
Luk