Annonce
Annonce
Weekendens fem største kampe

Weekendens fem største kampe

Der er tre kampe fra Premier League på listen over weekendens kampe

« Tidligere 1 2 3 4 5 6

I Daniel Sturridge har Liverpool ligaens topscorer. Ved siden af ham spiller Luis Suarez, der nu er i gang igen, efter den lange karantæne, han fik for at bide Chelseas Ivanovic. Liverpool scorer på Emirates. Gør Arsenal?I Daniel Sturridge har Liverpool ligaens topscorer. Ved siden af ham spiller Luis Suarez, der nu er i gang igen efter den lange karantæne, han fik for at bide Chelseas Ivanovic. Liverpool scorer på Emirates. Gør Arsenal?

Weekendens største kamp:

Arsenal - Liverpool, lørdag kl. 18.30

Efter nederlag i sæsonens første kamp har Arsenal været flyvende. Men i de sidste kampe virker det som om, Wengers hold har tabt lidt luft.

Mathieu Flamini er den spiller, der har hjulpet Arsenal til ikke at lukke så mange mål ind. Men Flamini er blevet skadet, og GOAL tror ikke han bliver klar til kampen. Det kommer til at koste mål.

Liverpool har ikke spillet helt så overbevisende som Arsenal. Men holdet fra Merseyside har Premier Leagues stærkeste angreb lige nu i Daniel Sturridge og Luis Suarez. De to kan Arsenal uden Flamini ikke holde væk. Så Liverpool kommer til at score.

Kan Arsenal svare igen? Arsenal har jo spillerne, men angrebsspilet har ikke kørt helt så godt på det seneste, og når Flamini er væk, skal Ramsey sandsynligvis være lidt mere defensiv. Men Wengers hold er på hjemmebane så...

GOAL tipper: Arsenal - Liverpool 2 - 2

« Tidligere 1 2 3 4 5 6
Se mere om samme emne:
1 Kommenter
HUSK AT UDFYLDE UGENS TIPSKUPON, BIATCHES!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk