Annonce
Annonce
Weekendens fem største kampe

Weekendens fem største kampe

Der er tre kampe fra Premier League på listen over weekendens kampe

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 Næste »

Laudrup og hans Swansea-mandskab spiller på udebane, men det walisiske hold, skal ikke rejse så langtLaudrup og hans Swansea-mandskab spiller på udebane, men det walisiske hold, skal ikke rejse så langt

Weekendens fjerde største kamp er

Cardiff - Swansea, søndag kl. 17.00

For første gang nogensinde mødes to walisiske hold i den bedste engelske række. Det sydwalisiske derby er altid en vigtig kamp for de lokale. Men denne gang har kampen også historiske dimensioner.

Cardiff er en klub, der har bragt sig selv i problemer. Klubbens ejer har egensindigt og tilsyneladende uforklarligt undermineret sin succesfulde manager Malky Mackay. Det er så dumt, at det kan koste Cardiff pladsen i Premier League.

Swansea er en langt mere fornuftig klub med kompetente folk i spidsen. Ikke mindst Michael Laudrup naturligvis. Inden kampen har Laudrup talt med BBC om, hvor vigtig en kamp lokalderbyet er for folk i Wales. Laudrup har blandt andet fortalt, at folk i Swansea begyndte at tale om kampen for flere uger siden.

Swansea er det hold i hele Premier League, hvis spillere oftest rammer en medspiller, når de forsøger en aflevering. Der er næppe tvivl om, at Laudrups hold er det stærkeste. Men Cardiff har hjemmebane og det er et lokalopgør.

GOAL tipper: Cardiff - Swansea 1 - 1
« Tidligere 1 2 3 4 5 6 Næste »
Se mere om samme emne:
1 Kommenter
HUSK AT UDFYLDE UGENS TIPSKUPON, BIATCHES!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk