Annonce
Annonce
Luiz Gustavo med Brasiliens bud på den flotteste VM-trøje! Luiz Gustavo med Brasiliens bud på den flotteste VM-trøje!

VM's flotteste trøje

GOALs har givet sine bud på de bedste og værste VM-trøjer, men nu er det læsernes tur til at udpege den flotteste VM-trøje.

VM står for døren, og enhver VM-deltager med respekt for sig selv stiller til start i Brasilien med en funklende ny hjemmebanetrøje. Vi på GOAL har allerede kåret de flotteste trøjer i henholdsvis EuropaAmerika og Afrika/Asien, men det ville være synd at kalde os for modeguruer, så nu giver vi jer chancen for at stemme på den flotteste VM-trøje.

Alt, hvad du skal gøre, er at følge nedenstående link og så huske at stemme hver dag, indtil VM starter. En time før VM-åbningskampen den 12. juni 2014 offentliggør vi resultatet af jeres stemmer og kårer VM's flotteste trøje.

Gå til den store VM-trøjeafstemning her!

Du får tre stemmer hver dag, men kan kun stemme én gang på hver trøje.

 

 

Se mere om samme emne:
5 Kommenter
Frankrig fører lige nu i afstemningen om den pæneste VM-trøje!
En bruger på Facebook har gjort mig opmærksom på, at Bosnien har fået en ny og pænere trøje op til VM. Den er lavet af Adidas og kan ses nedenfor.

Husk at stemme på dine favoritter. Jeg så de fleste trøjer i levende live i Berlin, og jeg ændrede mening om flere af dem, både positivt og negativt.
editor
Hvilke trøjer er dine favoritter? Og hvilke trøjer gør ondt i øjnene at se på? Stem løs i afstemningen (tre stemmer hver dag), og diskutér her!
Jeps! :)
Hvilke trøjer er dine favoritter? Og hvilke trøjer gør ondt i øjnene at se på? Stem løs i afstemningen (tre stemmer hver dag), og diskutér her!
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk