Annonce
Annonce
En af præmierne i GOALs store fangear-konkurrence. En af præmierne i GOALs store fangear-konkurrence.

Vinderne er fundet!

GOAL store fangear-konkurrence er afsluttet, og de fem vindere er udtrukket. Tillykke til de heldige vindere, som modtager en STOR pakke!

Jeg har netop udtrukket de fem vindere af GOALs store fangear-konkurrence og pakket de fem præmier. Det var noget af et arbejde, for der var rigtig meget at fordele.

Vinderne er følgende brugere, som alle er blevet konktaktet:

topper
CR7_AM7
Luis_Alberto

Suarez_Liverpool

djkronborg

Tillykke til alle vinderne! Bedre held næste gang til alle de andre deltagere. Husk at du stadig kan vinde en spansk landsholdstrøje i vores trøjekonkurrence, og at der kommer en ny trøjekonkurrence i morgen, hvor du får mulighe for at vinde den nye United-hjemmebanetrøje, da Manchester United vandt over City i Ugens Battle.

Se mere om samme emne:
11 Kommenter
[quote="Lucroest"]Tillykke til de 5 vindere. En af dem ser ud til at være Liverpool fan som mig selv;-)Der var faktisk en del med Liverpool-sympatier blandt vinderne, hvilket var heldigt, for der var rigtig meget Liverpool-gear i pakkerne. Nok til alle vinderne faktisk :)
Tillykke til de 5 vindere. En af dem ser ud til at være Liverpool fan som mig selv;-)
[quote="GreatBlue"]Seriøst man, hvis jeg havde deltaget havde jeg helt sikkert vundet ;-) Du kunne ellers have vundet en fin 25-30 centimeter Florent Malouda-dukke.

Jeg aner ikke, hvordan vi får sendt de pakker ud til vinderne, for hver vinder modtager en fyldt bærepose med blandt gear samt to store skriveunderlag og 1-2 dynebetræk :D
Men tillykke til vinderne :-)
Seriøst man, hvis jeg havde deltaget havde jeg helt sikkert vundet ;-)
Tillykke til alle vinderne håber i får glæde af tingene
Vinderne vandt nøgleringe, sengetøj, skriveunderlag, plasticfigurer, deodoranter, nøgleringe, postkort, plakater og nogle af dem vandt slikposer - ofte endda med de klubber, de gerne ville have. Jeg brugte to timer på at registrere præmierne og fordele dem til de fem vindere, så der var en del at holde styr på.

Tillykke til dem alle! Og hurra fordi der ikke kommer en så rodet konkurrence lige med det samme igen :D
tillykke alle sammen.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Er du Real Madrid-ekspert? Er du sikker? Så tag GOALs Real Madrid-quiz, hvor du bliver testet i din viden om Spaniens største klub.

  • Lionel Messi er den største stjerne i fodboldverdenen, men hvor meget ved du egentlig om ham? Tag GOALs store Messi-quiz og find ud af det!

  • Manchester United betegnes ofte som verdens mest populære klub, men hvor meget ved du egentlig om dem? Tag GOALs store United-quiz, og find ud af det.

  • AFSLUTTET: I samarbejde med Unisport giver GOAL dig nu mulighed for at vinde den spanske trøje, som det spanske landshold bar under sommerens EM-slutrunde.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk