Annonce
Annonce
Rooneys nye selvbiografi, som bliver sendt til de fem heldige vindere. Rooneys nye selvbiografi, som bliver sendt til de fem heldige vindere.

Vinderne af Rooney-selvbiografier

De fem heldige vindere af Wayne Rooneys nye selvbiografi "Mine ti år i Premier League" er fundet! Se efter, om du har vundet her!

I samarbejde med forlaget Lindhardt og Ringhof udloddede Goal.dk fem eksemplarer af Wayne Rooneys nye selvbiografi Mine ti år i Premier League. Vi har nu udtrukket fem heldige vindere.

Det drejer sig om følgende fem heldige GOAL-brugere:

Chicharito14

AlexanderTheGreat

Parkouren

mathia$_thors€n

SHM

Tillykke til alle vinderne. Bedre held næste gang til alle jer andre!

Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Tillykke til alle jer der har vundet...
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Den første runde af Champions Leagues ottendedelsfinaler er spillet. Hvem blev vindere, hvem blev tabere, og hvem er nu favoritter til at vinde turneringen?

  • Nu begynder der for alvor at ske ting og sager i de europæiske ligaer. Læs med, når GOAL kårer månedens ti bedste klubber i februar!

  • I samarbejde med FCK udlodder vi 2 x 2 billetter til alle FCK's hjemmekampe i Superligaen i foråret! Vi trækker lod blandt alle GOAL-abonnenter hver måned.

  • Er du ekspert i fodboldtrøjer? Det kan enhver jo påstå, men nu kan du teste dine evner i GOALs store fodboldtrøjequiz.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk