Annonce
Annonce
David Villa iført den spanske EM-trøje, som man kunne vinde i GOAL og Unisports konkurrence. David Villa iført den spanske EM-trøje, som man kunne vinde i GOAL og Unisports konkurrence.

Vinder af spansk EM-trøje fundet!

GOALs og Unisports konkurrence, hvor man kunne vinde den spanske landsholdstrøje, som blev brugt under EM, er nu afsluttet. Se vinderen her!

Jeg har netop udtrukket den heldige vinder af konkurrencen om en spansk landsholdstrøje fra sæsonen 2012/13, som blev udloddet i et samarbejde mellem GOAL og Unisport.

Vinderen blev følgende GOAL-bruger, som allerede er kontaktet:

Citylover03

Tillykke til vinderen, og bedre held næste gang til alle andre. Husk, at du stadig kan deltage i konkurrencen om den nye Manchester United-hjemmebanetrøje, og derudover kommer der yderligere to trøjekonkurrencer i samarbejde med Unisport inden for den nærmeste fremtid.Jeg skal blot finde den rette klub og den rette lejlighed.

Se mere om samme emne:
2 Kommenter
[quote="ASMikkelsen"]Mener i ikke Silva og ikke Villa på 4. billede?
Jo, det gør vi, og fejlen er rettet nu! Tak for tippet :)
Mener i ikke Silva og ikke Villa på 4. billede?
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Er du Barcelona-ekspert? Så tag GOALs Barcelona-quiz, hvor du bliver testet i din viden om Cataloniens stolhed.

  • Er du Real Madrid-ekspert? Er du sikker? Så tag GOALs Real Madrid-quiz, hvor du bliver testet i din viden om Spaniens største klub.

  • Hvilke fodboldspillere er verdens dyreste? Følg med, når GOAL kårer de ti spillere, der er blevet handlet for de største summer sammenlagt i karrieren.

  • AFSLUTTET: I samarbejde med Unisport giver GOAL dig nu mulighed for at vinde Manchester Uniteds hjemmebanetrøne for sæsonen 2012/13. Læs mere her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk