Annonce
Annonce

Vind i The Quiz

Rettelse i konkurrencen The Quiz i GOAL nr. 3 marts 2008. Læs mere i om konkurrencen og deltag konkurrencen om et styk souvenir fra dit favorithold.

Grundet en fejl da GOAL nr. 3 marts 2008 blev trykt, er der forsvundet vigtig information omkring deltagelsen i SMS konkurrencen The Quiz. Derfor skal vi gøre vores læsere opmærksomme på, at følgende gælder når du deltager i konkurrencen:

Prisen for at deltage i konkurrencen er 4 kr. + alm. sms-takst per gang, du deltager. Du deltager i konkurrencen, når du har sendt en besked med det rigtige svar. Du må højst deltage 3 gange i døgnet og 18 gange i alt. Husk at spørge dine forældre om lov, inden du deltager via SMS.

Prisen for at deltage bliver trukket på din mobilregning eller taletidskort. Der er 14 dage fortrydelsesret jvf. www.unwire.dk/fr. Kontakt kundecenter på tlf. 3393 1434 eller e-mail kundeservice@unwire.dk.

SMS konkurrencen udgives af Egmont Serieforlaget A/S, Vognmagergade 11, 1148 København K, tlf. 7020 5036.

Se mere om samme emne:
4 Kommenter
manchester utd styrer bare for vildt man!!!!!! yea.......
der bliver en masse spændene kampe men jeg SKAL se liverpool-inter
og nice film især fordi crouch er nummer1 =)
tror arsenal, barca, united, schalke, real, chelsea, sevilla og inter går videre.. håber så at chelsea møder schalke eller sevilla. chelsea og united mødes så i finalen...
Kan ikke være mere enig :) De er nogen kampe som SKAl ses!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Vind en rejse med tv-kanalen Jetix. Turen går til en fodboldcamp i Marbella, Spanien, for dig og 14 venner!

  • Skyd dig at deltage i webmasters sommer quiz og få en chance for at vinde en Creative ZEN Stone mp3 afspiller på 1 GB.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk