Annonce
Annonce
m-station Talent fra Munin Sports. Du kan vinde den og blive en superstjerne hjemme i haven! m-station Talent fra Munin Sports. Du kan vinde den og blive en superstjerne hjemme i haven!

Vind en m-station Talent fra Munin Sports!

Nu har du chancen for at vinde en m-station Talent fra Munin Sports og komme til at træne som stjernerne i storklubberne hjemme i din egen have!

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET!

I samarbejde med Munin Sports giver GOAL dig nu mulighed for at vinde en m-station Talent til en værdi af 4.595 kr.

m-station bruges bl.a. af Real Madrid, Bayern München, Arsenal, Benfica og Chelsea ... og tusindvis af unge talenter. m-station Talent er verdens bedste fodbold-rebounder og den er designet med et eneste formål: at gøre din teknik perfekt. Det kræver gentagelser at mestre de tekniske detaljer i fodbold. Det kræver, at du udfører den samme detalje igen og igen. Dét kan du med m-station, som giver dig den ene perfekte aflevering efter den anden. m-station giver timevis af træning og dokumenteret teknisk udvikling.

For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:

Først skal du svare på, hvilke fem FC Barcelona-spillere står rundt om m-station Talent på www.muninsports.com/barcaonline?

Dernæst skal du skrive svaret i en mail og sende den til: Lene.fabricius.christensen@egmont.com. Husk at mærke mailen "GOAL Munin" i emnelinjen.

Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Vinderen bliver udtrykket, når GOAL 10 kommer på gaden. Det sker på mandag!
29-09-2015 00:24 · 0 Point · Svar
Uha, det ved jeg faktisk ikke, men jeg vil undersøge det. ;-) M.
27-09-2015 23:52 · 0 Point · Svar
Hvornår bliver vinderen udtrykket?
27-09-2015 09:07 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem er de mest populære fodboldklubber og -spillere på Twitter? GOAL har undersøgt sagen og bringer her en top 10! Der er flere overraskelser på listen.

  • GOAL 5 er som bekendt et stort talentnummer, og det vil vi gerne fejre med en temmelig svær billedquiz, hvor du skal forsøge at gætte talenter. Tør du?

  • I denne uge stiller top ti skarpt på de talenter, der er kommet ud af Barcelonas berømte fodboldskole, La Masia

Annonce
Annonce