Annonce
Annonce
Faxe Kondis nye Spark Bold-app Faxe Kondis nye Spark Bold-app

Usynlig fodboldleg hitter

Spil fodbold hvor som helst og når som helst med Faxe Kondis Spark Bold-app til iPhone og Android, som indtil videre er downloadet 175.000 gange!

Nu kan du spille bold hvor som helst og når som helst. Faxe Kondi har med den nye Spark Bold-app gjort Danmark til én stor fodboldbane. Med såkaldt augmented reality kan brugere af app’en sparke til boldene og spille mod deres venner. Efter blot nogle uger har 175.000 downloadet spillet og sparket til mere end 800.000 bolde.

Den nye Spark Bold-app gør det muligt for fodboldfans i hele Danmark at spille fodbold på kryds og tværs – hvis de vel at mærke har hentet appen til deres smartphone og oprettet en profil. De tre millioner bolde spredt ud over landet er nemlig virtuelle og er kun synlige gennem såkaldt augmented reality.

Augmented reality betyder en virtuel gengivelse af virkeligheden. Når man opretter en profil, kan man pludselig se alle de bolde, Faxe Kondi har spredt – og de er alle mulige og umulige steder: i gaderne, parker eller sågar på vandet. For eksempel fik en roer sig en overraskelse, da han spottede tre fodbolde i den lokale fjord.

Præmier på spil
Ved at spotte boldene og sparke dem videre, optjener man desuden points og kan dyste mod sine venner og vinde præmier. Hovedpræmien er en fodboldrejse til en værdi af 10.000 kroner, og nogle af boldene indeholder vouchers, der kan indløses til præmier med det samme.

Spark Bold kan downloades gratis i App Store eller på Google Play frem til slutningen af august.

Se mere om samme emne:
2 Kommenter
det er noget lort det der spark til dosen
sikke noget pjat.
Annonce
3
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Er du Barcelona-ekspert? Så tag GOALs Barcelona-quiz, hvor du bliver testet i din viden om Cataloniens stolhed.

  • Er du Real Madrid-ekspert? Er du sikker? Så tag GOALs Real Madrid-quiz, hvor du bliver testet i din viden om Spaniens største klub.

  • Tror du, du ved alt om Superligaen? Så prøv kræfter med GOALs store Superliga-quiz, hvor du bliver testet i din viden om dansk topfodbold.

  • Superliga-sæsonen 2012/13 er i gang! GOAL giver her sit bud på, hvordan det hele ender. Hvem vinder? Hvem rykker ned? Læs det hele her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk