Annonce
Annonce
Edinson Cavani går en stor fremtid i møde som hårmodel, men han gæsteoptræder også i GOALs transferquiz. Edinson Cavani går en stor fremtid i møde som hårmodel, men han gæsteoptræder også i GOALs transferquiz.

Transferquiz sommeren 2013

Er du ved at blive sindssyg af de mange transfers og rygter? Test, om du har mistet forstanden ved at tage GOALs store transferquiz!

GOAL har dækket sommerens Silly Season tæt, men hvor godt har du egentlig fulgt med? Det er jo et godt spørgsmål, men nu kan du få et fingerpeg om det ved at tage GOALs transferquiz!

Tag GOALs transferquiz!

Når du har testet din viden om sommerens transfers, kan du prøve kræfter med GOALs mange andre tests og quizzer. Der er efterhånden mange forskellige i samlingen!

Se en komplet oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL fortsætter hyldesten af forsvarsspillere, og turen er nu kommet til det centrale forsvar og kårer her Top 10 midterforsvarere i europæisk fodbold.

  • GOAL 5 er som bekendt et stort talentnummer, og det vil vi gerne fejre med en temmelig svær billedquiz, hvor du skal forsøge at gætte talenter. Tør du?

  • Dagens rygtebørs bliver en slags hyldest til UEFA Financial Fair Play. Læs her, hvilke klubber der vil smide boksen på hvilke stjerner!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk