Annonce
Annonce
Top ti - fløjangriberne

Top ti - fløjangriberne

Ugens top ti handler om de bedste fløjangribere.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »

Der var en gang, hvor fløjspillere var midtbanespillere, der spillede i banens højre eller venstre side. Så ligetil var det dengang de fleste hold spillede en variant over et 4-4-2 system. I dag spiller de fleste hold i andre formationer, og eksperterne kan ikke blive enige om de skal hedde 4-5-1, 4-3-2-1 eller 4-3-3.

I disse formationer har fløjen ofte en anden rolle. Hans rolle er ikke så meget at komme forbi backen og slå et indlæg til angriberne. Snarere skal han selv søge ind i banen for at skyde eller indgå i kombinationsspillet med angriberen og de centrale midtbanespillere.

På de følgende sider følger en liste med de bedste fløjangribere lige nu. Det er spillere der scorer mål, der har vist god form i sæsonens begyndelse. Og det er spillere, der spiller.

Og her er de så - GOALs bud på verdens bedste fløjangribere.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »
5 Kommenter
Man kan altid og man bør diskutere kriterierne, man vælger ud fra. De tre spillere I nævner, Pedro (der jo er på billedet ovenfor), Di Maria og Schürrle, var alle med i overvejelserne til listen.

Men et kriterie vi synes er vigtigt er, at spillerne på listen faktisk spiller og ikke bare er reserver i deres klubber. De tre spillere, der er nævnt her har holdkammerater foran dem på listen.

Der er jo også en tendens til, at vi husker dem fra de klubber, som man ser mest på TV. Men der er også meget gode spillere andre steder. Tottenhams Andros Townsend, James Rodriguez i Monaco, Lucas Moura i PSG og Inters Ricardo Álvarez har alle gjort det godt.
Aksel02
Pedro har ikke fået særlig meget spilletid på det sidste
Okay, ser ikke så meget Barcelona, men når jeg ser dem falder jeg ofte for Pedro's spil :)
Pedro har ikke fået særlig meget spilletid på det sidste
Di maria? Andre Schürrle (håber han har været blandt boblerne)? Er ikke helt sikker, men spiller Pedro ikke også på den plads og i så fald, hvor er han henne?
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Annonce
Tags
Annonce
Luk