Annonce
Annonce
Bare rolig! Der blev hverken plads til Romme eller Robben på GOALs top 5 over bedste EM-spillere. Bare rolig! Der blev hverken plads til Romme eller Robben på GOALs top 5 over bedste EM-spillere.

Top 5 bedste EM-spillere

GOAL kårer EM's fem bedste spillere hidtil i turneringen. Læs med og se, om du er enig med GOALs bud på EM's bedste.

Ja, forsidebilledet gjorde jer måske lidt forskrækkede, men jeg kan berolige alle med, at der ikke blev plads til hverken Romme eller Robben på listen. Til gengæld blev der plads til fem andre fantastiske stjerner, som har været en tand eller to bedre.

EM's kvartfinaler er nu spillet færdig, og det er på sin plads at kåre de bedste spillere hidtil i turneringen. Klik på tallene eller pilene for at bladre frem og tilbage på listen.

Og kom gerne med dit eget bud på en top 5 bedste EM-spillere i kommentarfeltet, hvis du har lyst.

Se mere om samme emne:
27 Kommenter
[quote="GreatBlue"][quote="editor"][quote="GreatBlue"]
Det er så ikke Torres skyld, det bestemmer træneren og ingen andre. Torres har spillet fint, synes han fortjener sin plads i Spaniens angreb, og Cesc har ikke imponeret mig.Jeg ville også vælge Torres som angriber til hver en tid, men det ændrer ikke på, at Torres har været bleg indtil videre. To mål med et nedspillet irsk landshold er ikke noget, der sætter verden i brand.Næh, men tror Torres ville være bedre, og vigtigere og måske afgørende i en stor kamp, mod f. eks Portugal, og Tykland!hold op jeg fik grineflip; Tykland haha
5. Khedira
4.Ronaldo
3.Pirlo
2.Xavi
1 sergio ramos
synes ikke at det burde være nogen tvivl, om at Iniesta var den bedste?
Min personlige top 5:
5. Cristiano Ronaldo
Spillede endelig en god slutrunde for Portugal. Mere end god var den så heller ikke, men tre mål er absoult godkendt og han var Portugals vigtigste offensiv-spiller.

4. Andre Pirlo
Behøver vel ingen nærmere forklaring, Italiens vigtigste brik i opbygningsspillet.

3. Xabi Alonso
Xavi spillede ikke nær så godt som han plejer, heldigvis storspillede Alonso. Mere offensiv end nogensinde før, mange gode afleveringer og så selvfølgelig to mål mod Frankrig. Class

2. Sergio Ramos
Bremsede Ronaldo, Balotelli og alle andre offensivspillere der spillede imod Spanien med stor succes. Ubeskrivlig vigtig i forsvaret, især da Piqué ikke rigtig ramte formen.

1. Andres Iniesta
Fuldstændig fortryllende. Leverede gang på gang fantastiske præstationer, og var altid god for en dribling. Manden der reddede Spaniens spil fra at blive for kedeligt at se på med sine temposættende driblinger. Han topper lige nu.
Pirlo gjorde det godt indtil finalen hvor spanierne fik lukket ham ned. Efter min mening var finalen den kamp der bestemte hvem der var den bedtse af de to. Men ingen af dem gjorde noget specielt i finalen hvor jeg synes at Xavi var klart bedst.
Hov ikke alt kom med, så her er flop 5:

5. Aleksandr Kerzhakov, Rusland
Angriberen skød på alt, hvad der rørte sig. Desværre uden at ramme målet. 12 skud på mål, hvor kun ét var inden for målrammen – som målmanden i øvrigt nemt tog sig af. Så hold da op! Spil bolden, bliv forsvarsspiller eller stop med fodbold!

4. Michalis Sifakis, Grækenland
Den græske målmand stillede sine mangler til fuld skue i kvartfinalen mod Tyskland. Tilsyneladende måtte han kun parere og alt røg ud i spil igen. Generelt skal han være glad for, at den græske defensive spillestil gør, at han faktisk ser ud som en målmand, når han har målmandstrøjen på. Men der er tale om grov vildledning.

3. Christian Eriksen, Danmark
Danmarks største talent blev til Danmarks største skuffelse. Kunne helt klart ikke stå for presset. Mest geniale stikning var en friløber til Ronaldo, der dog heldigvis misbrugte chancen.

2. Milan Baros, Tjekkiet
Danskerdræberen fra 2004 var under dette EM en skygge af sig selv. Ingen mål og 16 begåede frispark! Det er skidt for en angriber. Det er 7 mere end den irske tankforsvarer Richard Dunne! Faktisk, så blev der kun begået 4 frispark imod Milan Baros. Men det er nok primært fordi manden er ufarlig – i hvert fald foran mål, fordi han er åbenbart farlig for sine omgivelser.

1. Arjen Robben, Holland
Krukken over krukker failede big time. Intet fungerede for den hurtige og egoistiske hollænder. Robben er dog blot et af symptomerne på Hollands fiasko ved dette EM, men ingen tvivl om, at Holland havde været bedre uden Robben.
Det burde træneren have indset allerede efter kampen mod Danmark, men det skete ikke og Holland tog hjem med nul point.

Se en udbygget version af top 5 (top 10) på: http://www.2012em.dk/Top_Flop.html
Her er et bud på top 5:

1. Andrea Pirlo, Italien
33 årige Andrea Pirlo har underholdt med en sublim boldomgang krydret med laser-præcise afleveringer over 40 meter. Alle forsvar har haft problemer, hvis Pirlo har fået for meget plads på midtbanen – og målmanden har haft problemer ved italienske frispark. Et af dette EMs store nydelser.

2. Xavi Hernandez, Spanien
Hvad sker der med Spanien, når "dukkeføreren" Xavi stopper på landsholdet? Ingen tvivl om, at Spanien stadigvæk vil have et verdensklassehold, men de vil ikke være i den særklasse, som de har været de senere år. Xavi har igen igen vist ved dette EM, hvordan svære kombinationer kan komme til at simple ud. Alle taler om Messi og Ronaldo, men Xavi er også deroppe.

3. Christiano Ronaldo, Portugal
Portugiseren sniger sig ind på en tredjeplads. Han startede EM skidt – og brændte bl.a. flere store chancer mod Danmark. Men Portugal vandt jo alligevel og det kendetegner også Ronaldo. For Ronaldo har en fantastisk evne til bære Portugal videre, når det strammer til. En ener – som ved dette EM har vist, at han er en ener.

4. Mario Balotelli, Italien
Italiens enfante terrible. Dækker hele følelsesspektret og har denne gang mest vist sin lyse side. 3 flotte mål gør ham til Italiens og slutrundens hotteste angriber. Har samtidig undgået at blive smidt ud, hvilket er en præstation i sig selv.

5. Xabi Alonso, Spanien
Det defensive indslag på en kreativ midtbane. Ene mand afgjorde han kvartfinalen til verdenmestrenes fordel. En mand, der i den grad forstår at balancere mellem det offensive og defensive og kender betydningen af at begå et veltimet frispark.

Og her er et bud på de 5 største flop til dette EM:

5. Aleksandr Kerzhakov, Rusland
Angriberen skød på alt, hvad der rørte sig. Desværre uden at ramme målet. 12 skud på mål, hvor kun ét var inden for målrammen – som målmanden i øvrigt nemt tog sig af. Så hold da op! Spil bolden, bliv forsvarsspiller eller stop med fodbold!

4. Michalis Sifakis, Grækenl
Må indrømme jeg godt havde set Cristiano, ligge på enten en første eller anden plads, er stor Ronaldo fan så den kan være af den årsag men syntes virkelig han har båret det Portugisiske hold.
Derudover syntes jeg Özil skal have 4 pladsen, istedet for Khedira.
Og så syntes jeg ikke Inieste har været SÅ fremragende, men smag og behag.
[quote="editor"][quote="GreatBlue"]
Det er så ikke Torres skyld, det bestemmer træneren og ingen andre. Torres har spillet fint, synes han fortjener sin plads i Spaniens angreb, og Cesc har ikke imponeret mig.Jeg ville også vælge Torres som angriber til hver en tid, men det ændrer ikke på, at Torres har været bleg indtil videre. To mål med et nedspillet irsk landshold er ikke noget, der sætter verden i brand.Næh, men tror Torres ville være bedre, og vigtigere og måske afgørende i en stor kamp, mod f. eks Portugal, og Tykland!
[quote="GreatBlue"]
Det er så ikke Torres skyld, det bestemmer træneren og ingen andre. Torres har spillet fint, synes han fortjener sin plads i Spaniens angreb, og Cesc har ikke imponeret mig.Jeg ville også vælge Torres som angriber til hver en tid, men det ændrer ikke på, at Torres har været bleg indtil videre. To mål med et nedspillet irsk landshold er ikke noget, der sætter verden i brand.
[quote="GreatBlue"]Hvorfor Pirlo? Bare pga hans straffe mod England, synes ikke Pirlo på noget tidspunkt har gjort noget ekstra ordinært. Vil sige at Özil har været bedre, han spillede virkelig godt mod DK.
Pirlo har været omdrejningspunktet på et italiensk landshold, der har været bedst i samtlige kampe, de har spillet. Nu er du kendt for at være ret farvet i dine holdninger, men hvis du ikke har set Pirlo levere noget ekstraordinært, så har du vist ikke set Italiens kampe ved EM. Den eneste, der var i nærheden af Pirlos klasse i den kamp, var Terry, men han var stadig ikke i samme galakse som italieneren.
Min liste:
1. Iniesta
2. Ronaldo (kampen mod Holland!)¨
3. Özil
4. Pirlo
5. Agger (Han har været den bedste forsvarer i hele slutrunden!!)
Hvorfor Pirlo? Bare pga hans straffe mod England, synes ikke Pirlo på noget tidspunkt har gjort noget ekstra ordinært. Vil sige at Özil har været bedre, han spillede virkelig godt mod DK.
[quote="editor"][quote="mathiasrs"]meget enig...
men i kunne godt tage torres med:)Torres, som det meste af tiden må overlade sin angrebsplads til en midtbanespiller?Det er så ikke Torres skyld, det bestemmer træneren og ingen andre. Torres har spillet fint, synes han fortjener sin plads i Spaniens angreb, og Cesc har ikke imponeret mig.
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL skyder EM-dækningen i gang med en gennemgang af grupperne. Vi begynder alfabetisk med Gruppe A.

  • Ved alle slutrunder skal der være en ”dødens gruppe”. Til sommer er det Gruppe B, som desværre tæller Danmark.

  • Gruppe C er en gruppe med guldglans, med to kæmpestore favoritter og med et par stærke outsidere.

  • Gruppe D ligner på forhånd en af de mest jævnbyrdige og spændende grupper ved sommerens EM-slutrunde.

  • Jupp Heynckes' tropper er sidste forhindring for Real Madrid inden en mulig finale mod Barcelona.

  • Gómez, Ronaldo og Ibrahimovic er blandt de farligste våben under den kommende slutrunde, men hvem løber med topscorertitlen?

  • Med venlig hjælp fra Puma kan GOAL præsentere en række interview med profilerne ved det kommende EM. Første offer er Tysklands bomber Mario Gomez.

  • GOAL og Pumas interviewserie med EM-profiler fortsætter her med den italienske landsholdsanfører og verdensklassekeeper Gianluigi Buffon.

  • Så er tiden kommet til tredje afsnit i serien af interview med EM-profiler. Mød den tjekkiske spilfordeler og Arsenal-stjerne Tomas Rosicky.

  • Portugal og Tyskland har indløst billet til EM’s semifinaler. Hvem vil gøre dem med følgeskab? Det vil GOAL her forsøge at svare på.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk