Annonce
Annonce
Robin van Persie har været blændende i de seneste par sæsoner. Topper han GOALs Top 20 Premier League-spillere? Robin van Persie har været blændende i de seneste par sæsoner. Topper han GOALs Top 20 Premier League-spillere?

Top 20 Premier League-spillere

Premier League er den mest populære og stjernespækkede liga i verden, og GOAL kaster sig ud i mammutopgaven med at kåre de 20 bedste i ligaen. Læs med her!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Næste »

Det er ingen nem sag at kåre de 20 bedste spillere i den bedste engelske række, for ligaen er spækket med superstjerner, megatalenter og fremragende undervurderede spillere. Vi forsøger alligevel. Det er ikke en fyldestgørende og bestemt ikke en perfekt liste, men det er GOALs bud på de 20 bedste spillere i Premier League.

Kriterierne er aktuel form, præstationer inden for de seneste sæsoner og overordnet karriereforløb i nævnte rækkefølge. Det betyder, at vi vægter formen højt, og der derfor ikke er blevet plads til gamle, hæderkronede koryfæer. Ikke fordi de ikke stadig er fremragende spillere på internationalt niveau, men der er altså kun 20 pladser på listen.

Gå videre til næste side for at se 16.-20. pladsen på listen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Næste »
Se mere om samme emne:
21 Kommenter
Philip Alexander Mikkelsen
Jeg synes bale skal længere op og har i fuldstændig glemt hvor skidt en sæson silva har haft,men ellers er jeg enig.
Listen er fra november, så Bale ville ganske rigtigt ryge længere op nu, mens David Silva ville dale nogle placeringer.
The_goalkeeper
hugo lloris er den bedste målmand i premier league efter min mening
---

Ikke efter min og Andres Villas-Boas' mening :)
hugo lloris er den bedste målmand i premier league efter min mening
@azulgranas
Jeg valgte en lidt længere tidshorisont end denne sæson, ellers skulle Steven Fletcher (Sunderland) have været med i stedet. Der er ingen tvivl om, Torres var for dyr, men listen tager ikke pris med i betragtning. Tjo, måske skulle Torres ikke have været med...
<span>Torres kan umuligt komme med på den liste. Der er så mange andre gode angribere, der pt. spiller bedre end ham! Han har ikke bevist noget nævneværdigt de seneste 2 sæsoner. Desuden skal man også tænke på at manden har kostet 50 mio pund, man burde kunne forvente mere af ham. Jeg synes personligt at <span>Antonio Valencia er meget tættere på den liste end Torres er lige pt.</span></span>

ellers en god list :)
Steven Gerrard lever højt på sit gamle ry Det er efterhånden ved at være en del sæsoner siden, at han har gjort en afgørende forskel for Liverpool. Efter min mening.
Kalleer1234
Det eneste Bale kan er at dive..
---

Jeg tror, at Uniteds forsvar (blandt andre) er uenig med dig :)
Fellaini... Undskyld mig men man kunne have valgt 20 andre spillere end ham! :-)
Det eneste Bale kan er at dive..
Folk taler om Barca fans har briller på, men hvis i spørg mig har de fleste af jer virkelig briller på når det gælder nogle af jeres egne spillere.

Synes det er en fint liste men bliver nød til at sætte spørgsmål tegn ved vincent kompany..Så højt op? virker lidt utroværdigt. Og ja fellaini er god men er han så god at han ligger foran Rooney og mange andre kæmpe stjerne? Kan spille spørgsmålstegn ved nogle andre ting, men jo en personlig mening og synes det er udemærket placeret.
Agüero skal meget højere op!
Jeg forstår ikke helt listen? Er det for denne sæson, eller bare altid? For i denne sæson er Juan Mata klart bedste. Ingen over ingen ved siden af.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem er de 15 bedste trænere i europæisk fodbold? Det er næsten umuligt at svare på, men Goal.dk gør forsøget. Læs vores bud på Top 15 trænere her!

  • Som noget helt nyt begynder GOAL at kåre månedens 10 bedste klubber i europæisk topfodbold. Hvem topper den første Top 10 klubber? Se månedens liste her!

  • Celtic er en af de mest populære klubber i Storbritannien, men hvor meget ved du om klubben i de karakteristiske grønne og hvide striber? Tag quizzen og få svaret!

  • Flere og flere europæiske storklubber er gået over til at spille med én angriber og en offensiv midtbanespiller bagved til at støbe kuglerne. GOAL kårer de ti bedste 10'ere!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk