Annonce
Annonce
Top 15 - Bedste nyindkøb

Top 15 - Bedste nyindkøb

Der er blevet brugt milliarder af kroner på at opruste holdene i England. Men hvem har køb klogest ind? Læs med når GOAL kårer sommerens bedste nyindkøb i Premier League.

Top 15-listen i det seneste nummer af GOAL var lavet 14 dage inden transfervinduet lukket, og derfor var der en masse store transfere, som ikke kom med på listen. Det har jeg lovet at råde bod på, og her kommer min opdaterede version af de bedste nyindkøb i Premier League:

15. (-) David Bentley, Blackburn til Tottenham
Den tidligere Arsenal-spiller har i løbet af årene i Blackburn udviklet sig til Englands måske bedste højrefløj. Nu skal han vise, om han kan fortsætte sin udvikling i en større klub med større pres og dermed leve op til sin transferpris på over 150 millioner kroner. Det bliver svært i kronisk underpræsterende Tottenham.

14. (8) Johan Elmander, Toulouse til Bolton
Den svenske angriber er stor, hurtig og stærk, men han scorer simpelthen for få mål. Derfor ryger han nogle pladser ned ad listen.

13. (-) Marouane Fellaini, Standard til Everton
Det 20-årige belgiske stortalent med marokkanske rødder blev hentet til Everton for over 150 millioner kroner, hvilket er ny klubrekord. En rigtig boks-til-boks-spiller, der kan løbe solen sort. Og så er han tilmed også en trussel i luftspillet med sine 194 cm. Et spændende, men dyrt køb af Everton.

12. (6) Jose Bosingwa, Porto til Chelsea
Den portugisiske højreback har været en god mand for Chelsea indtil videre.

11. (-) Shaun Wright Phillips, Chelsea til Man City
Shaun Wright Phillips vender tilbage til den klub, hvor han fik sit store gennembrud for nogle sæsoner siden. Han har ikke haft det bedste ophold i Chelsea, men spørgsmålet er, om han ikke kan genrejse karrieren, hvis han får lidt mere tillid i storsatsende City. Han har i hvert fald evnerne til at blive en stjerne – lynende hurtig, direkte i sit spil og målfarlig.

10. (7) Peter Crouch, Liverpool til Portsmouth
Tilbage i Portsmouth, hvor han gør det godt. Lige nu ligner det lidt en fejl af Liverpool at erstatte Crouch med Robbie Keane.

9. (-) Albert Riera, Espanyol til Liverpool
En spansk landsholdsspiller med erfaring fra engelsk fodbold takket være sit ophold i Manchester City i 2006. Driblestærk, hurtig og gode indlæg. Han vil uden tvivl styrke kantspillet i Liverpool, som ellers har haltet lidt i de seneste par sæsoner.

8. (3) Luka Modric, Dinamo Zagreb til Tottenham
Den lille kroat har ikke imponeret til at begynde med i Tottenham. Der går nok nogle måneder, inden han vænner sig til tempoet i Premier League, men han bør være en kommende storspiller.


7. (5) Jô, CSKA Moskva til Manchester City
Den målfarlige brasilianer blev købt i dyre domme tidligt i transfervinduet. Har vist sig som en målfarlig herre, men har også en tendens til at falde lidt ud af kampene.

6. (4) Steve Sidwell, Chelsea til Aston Villa
En midtbanespiller af den klassiske engelske slags, der kan lidt af det hele. Sidwell er en ægte boks-til-boks-spiller, som tilmed også er udstyret med et godt langskud. En klar styrkelse af Aston Villas midtbane, hvis han kan genfinde formen fra Reading efter at have siddet meget på bænken i Chelsea.

5. (-) Valon Behrami, Lazio til West Ham
Schweizisk landsholdspiller med rødder i Kosovo. Sørger for dynamik og angrebsiver på højrekanten, enten i forsvaret eller på midten. Han var virkelig god for Schweiz under sommerens Em-slutrunde og kan vise sig at blive noget af et røverkøb for West Ham, da han kostede under 50 millioner at hente i Lazio. Det lyder måske af meget, men er nærmest pebernødder i Premier League.

4. (2) Samir Nasri, Marseille til Arsenal
Den franske supertekniker er faldet godt ind i Arsenals offensive og teknisk betonede spillestil. Har tilmed også vist sig som en målfarlig herre.

3. (-) Robinho, Real Madrid til Manchester City
Den brasilianske stjerne stod for sommerens mest omdiskuterede skifte, da han skiftede til nyrige Manchester City for en rekordtransfersum på over 300 millioner kroner, og han skal nu være hovedattraktionen på Manchester Citys hold. Med sin fantastiske teknik, finurlige driblinger og hårde afslutninger vil han være en klar styrkelse af Citys offensiv. Til gengæld skal han arbejde med at blive lidt mere stabil i sine præstationer, for han har stadig en tendens til at falde ud af kampene, når det ikke lige kører for ham.

2. (-) Berbatov, Tottenham til United
Berbatov kan vise sig at være den boksspiller, som United har savnet siden Ruud van Nistelrooys afgang for nogle sæsoner siden. Med Berbatov i front bliver Cristiano Ronaldo aflastet som målscorer, og Rooney kan trække lidt længere tilbage i banen, hvilket han foretrækker. En fænomenal afslutter med et godt blik for sine medspillere, hvilket oplægget til Carlos Tevez i 1-2-kampen mod Liverpool er et godt eksempel på.

1. (1) Deco, Barcelona til Chelsea
Der er ikke så meget at sige. Deco har været fantastisk for både Chelsea og Portugal indtil videre i denne sæson. Blev fortjent kåret som månedens spiller i Premier League i august.

Tallene i parentes henviser til listen i GOAL 9/08, som også kan ses nedenfor:

15 Andrea Dossena, Udinese til Liverpool
14 Luke Moore, Aston Villa til West Bromwich
13 Paul Robinson, Tottenham til Blackburn Rovers
12 Gianni Zuiverloon, Heerenveen til West Bromwich
11 Geovanni, Manchester City til Hull
10 Giovani Dos Santos, Barcelona til Tottenham
9 Carlos Vela, Osasuna til Arsenal
8 Johan Elmander, Toulouse til Bolton
7 Peter Crouch, Liverpool til Portsmouth
6 Jose Bosingwa, Porto til Chelsea
5 Jo, CSKA Moskva til Manchester City
4 Steve Sidwell, Chelsea til Aston Villa
3 Luka Modric, Dinamo Zagreb til Tottenham
2 Samir Nasri, Marseille til Arsenal
1. Deco, Barcelona til Chelsea

Se mere om samme emne:
4 Kommenter
deco er efter min mening det bedste køb
God liste, bortset fra at Robinho skal have 1 og Deco 2, samt Nasri 3
Hm, min fine opstilling fuckede op :(
Jeg har faktisk været igennem alle de spillere og forkastet dem.


- Keane har været crap indtil videre
- Defoe blev ikke solgt i dette transfervindue
- Kompany har jeg ikke den store tiltro til, da han ikke engang var fast mand i HSV.
- Pavlyuchenko... tja, husker du Rebrov, som kom til Spurs som en stor stjerne i ukrainsk fodbold?
- Giovanni dos Santos er meget overvurderet efter min mening
- Dossena har set halvskidt ud for Liverpool
- Muamba kunne sikkert godt have fået en lav plads. Gjorde det godt i Birmningham.
- AJ var også en mulighed til en plads
- Kaboul var så crappy i Tottenham, at man tror, det er løgn
- Malbranque var en bobler til listen
- Elmander er på listen

Og Belrahmi bliver skidegod, bare vent og se :)
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • De er hærførerne på Europas fodboldbaner. Mændene med armbindet, der afslører, at de er holdets anfører med ansvar for at lede medspillerne i såvel medgang som modgang. Hvem er bedst til at håndtere ansvaret? GOAL kårer Europas 15 bedste anførere.

  • GOAL har gennemgået Europas ligaer for at finde de angribere, der har størst problemer med at levere de altafgørende mål.

  • For tiende gang kårer GOALs Kristian Borell de største talenter under 22 år (født 1987 eller senere) i de europæiske ligaer.

  • Målmanden er måske den vigtigste position på holdet. Læs GOALs kontroversielle bud på en top 15 over målmænd.

  • Et godt midterforsvar kan udgøre forskellen mellem fiasko og succes, så derfor er det ikke så sært, at de fleste på denne liste spiller for Europas storklubber.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk