Annonce
Annonce
Lokalopgøret mellem Fenerbahca og Galatasaray er altid en ophedet affære. Lokalopgøret mellem Fenerbahca og Galatasaray er altid en ophedet affære.

Top 10 vildeste opgør

Europæisk fodbold rig på heftige rivaliseringer. Nogle handler om geografi, andre om politik, og andre igen om religion. Her er de 10 vildeste klubopgør.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »

Fodboldverdenen er rig på dramatiske og klassiske opgør. Nogle rivaliseringer handler om geografi, andre om politik, og andre igen om religion. Her er de 10 vildeste klubopgør i Europa.

Denne liste handler udelukkende om rivalisering. Derfor er det intet krav til, at klubberne skal komme fra samme by, kunne samme land. Til gengæld er det et krav skal den pågældende liga have et vist ry og en vis størrelse.

Klik på ’næste’ for at bladre frem på GOALs liste over de vildeste lokalopgør

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »
Se mere om samme emne:
5 Kommenter
Tror vist nok at der ligger en mcdonalds ved siden af Fenerbahce's som er den eneste i verder der ikke er rød og gul men i sort og gul, ellers var den blevet brændt ned af Fenerbahce ultras.
På Dortmund-Shalke kampen var der ikke mange mål selvom der stod det på videoen og så var der hele tiden et Port Of The Game mærke oppe i hjørnet som ikke kunne følge med.
Le Classique, burde det ik' hedde Les Miserables
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Nu begynder der for alvor at ske ting og sager i de europæiske ligaer. Læs med, når GOAL kårer månedens ti bedste klubber i februar!

  • Champions Leagues 1/8-finaler er nu overstået, og vi kender de otte hold, der skal kæmpe om titlen på Wembley i maj. Hvilke klubber er favoritter og hvorfor?

  • Der skal musik til, når holdene løber på banen i Premier League. Det er stort set alle klubber enige om, men valget af musik adskiller sig voldsomt fra klub til klub.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk