Annonce
Annonce
Zlatan Ibrahimovich er uden tvivl med på GOALs Top 10 verdens dyreste spillere. Zlatan Ibrahimovich er uden tvivl med på GOALs Top 10 verdens dyreste spillere.

Top 10 verdens dyreste spillere

Hvilke fodboldspillere er verdens dyreste? Følg med, når GOAL kårer de ti spillere, der er blevet handlet for de største summer sammenlagt i karrieren.

Har du nogensinde overvejet, hvilke fodboldspillere der har været handlet for flest penge i løbet af karrieren? Uanset om du har eller ej, får du i hvert fald svaret nu, når GOAL kårer Top 10 verdens dyreste spillere.

Det er en liste, som ikke belønner trofaste spillere, der holder sig til en klub i karrieren. Til gengæld er det en liste, der viser, at man ikke penge ikke altid er lig med succes. Hvem er den dyreste? Det finder du ud af ved at klikke frem på pilene eller tallene.

Se mere om samme emne:
7 Kommenter
okay jeg troede stadigvæk at anelka var den dyreste spiller nogensinde.

men okay hvem ellers end zlatan skulle det havde været ;)
[quote="arsenal810"]HVAD ER DOG DET FOR NOGLE VANVITTIGE BELØB? INGEN ER SÅ MEGET VÆRD!Tjo, åbenbart...
[quote="Lucroest"]Denne liste indeholder også spillere som har spillet. Editor, kan du ikke lave en som kun indeholder spillere som spiller lige nu?Det er de ti dyreste spillere nogensinde. Hvis man laver en top 10 over største legender nogensinde, vil man jo også have pensionerede og ligefrem afdøde spillere med :)
HVAD ER DOG DET FOR NOGLE VANVITTIGE BELØB? INGEN ER SÅ MEGET VÆRD!
Kæft Zlatans hår er grimt på det billede, men det er det jo altid.
Denne liste indeholder også spillere som har spillet. Editor, kan du ikke lave en som kun indeholder spillere som spiller lige nu?
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL kårer EM's fem bedste spillere hidtil i turneringen. Læs med og se, om du er enig med GOALs bud på EM's bedste.

  • Transfervinduet er først lige åbnet, men der er allerede lavet flere store handler. GOAL gør status over de bedste transfers indtil videre.

  • Hvem er verdens bedste målmand lige for øjeblikket? Det er svært at svare på, men nu kan du i hvert få GOALs bud på Top 5 målmænd.

  • Er du Barcelona-ekspert? Så tag GOALs Barcelona-quiz, hvor du bliver testet i din viden om Cataloniens stolhed.

  • Er du Real Madrid-ekspert? Er du sikker? Så tag GOALs Real Madrid-quiz, hvor du bliver testet i din viden om Spaniens største klub.

  • Lionel Messi er den største stjerne i fodboldverdenen, men hvor meget ved du egentlig om ham? Tag GOALs store Messi-quiz og find ud af det!

  • AFSLUTTET: I samarbejde med Unisport giver GOAL dig nu mulighed for at vinde Manchester Uniteds hjemmebanetrøne for sæsonen 2012/13. Læs mere her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk