Annonce
Annonce
Barcelonas Jordi Alba er uden tvivl med på GOALs top 10 venstrebacker, men hvor højt oppe? Barcelonas Jordi Alba er uden tvivl med på GOALs top 10 venstrebacker, men hvor højt oppe?

Top 10 venstrebacker

Man plejer at sige, at venstrebacker er en manglevare i europæisk topfodbold, men GOAL har fundet ti af dem og kårer her Top 10 bedste venstrebacker.

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Næste »

 9. Gaël Clichy (Manchester City)

Det føles, som om Gaël Clichy har været med i topfodbold i en evighed, selvom han blot er 27 år gammel. Efter at være blevet ”plukket” i fransk fodbold af Arsene Wenger startede Clichy som reserve for Ashley Cole, men da Cole smuttede til Chelsea, blev Clichy førstevalg. Siden blev det Clichys tur til at lade sig lokke af de store penge, og i 2011 skiftede han til City. Clichys styrker har altid været hans enorme hurtighed og energi, og det er det fortsat. Han lider dog under Mancinis vægelsind, da han konstant må kæmpe med den serbiske dødboldsspecialist Aleksandar Kolarov om fast spilletid.

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Næste »
Se mere om samme emne:
19 Kommenter
AndersFCK
Synes ikke Ashley Cole har fortjent førstepladsen. Jeg ville have givet den til Evra :-)
Sidste sæson var en fæl præstation fra Evras side, og den trækker stadig ned.
Synes ikke Ashley Cole har fortjent førstepladsen. Jeg ville have givet den til Evra :-)
Min rangering af de ti bedste venstrebacker:

1. Jordi Alba

2. Ashley Cole

3. David Alaba

4. Fabio Coentrão

5. Leighton Baines

6. Marcelo

7. Patrice Evra

8. Maxwell

9. Marcel Schmelzer

10. Gaël Clichy
Enig med Nicolas :-D
Synes at evra er den bedste venstreback nogensinde
Al(a)ba er bedre end Ashley Cole.
1.Alba
2.Alaba
3.Cole
Mikkel Wølke
det er underligt at Ramos ikke er med :-/
Det er vel ikke så underligt set i lyset af, at Sergio Ramos så godt som aldrig har spillet venstreback? Han har til gengæld spillet højreback tidligere i karrieren, så skulle han med på en liste, ville det være den næstte Top 10 højrebacker, som kommer på næste tirsdag.
Ramos er CB???
Pierre Bengtson
RMpeter10
Marcelo :,(
Tør dine tårer væk - han er med på listen på femtepladsen
GreatBlue
editor
Jordi Alba lå længe på førstepladsen, men da jeg finpudsede listen, røg han helt ned på tredjepladsen, inden jeg besindede mig og gav ham en andenplads. Spørgsmålet er, hvor højt man vægter defensiven, når man skal kåre den bedste back. Alba er ikke imponerende rent defensivt.
En backs vigtigste rolle er nu engang defensiven, så det trækker meget ned hos Alba
Til gengæld har han vel nærmest været Barcelonas bedste og mest konstante spiller i denne sæson, og det trækker meget op. Jeg var meget i tvivl med Alba, vil jeg gerne indrømme.
Annonce
10
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Europæisk fodbold rig på heftige rivaliseringer. Nogle handler om geografi, andre om politik, og andre igen om religion. Her er de 10 vildeste klubopgør.

  • Vi har videreudviklet quizzen fra sidste uge, så nu skal du gætte, hvilken fodboldspiller vi taler om, ud fra et billede. Tør du prøve kræfter med GOALs nye billedquiz?

  • Engang var fodbold kendt som folkets sport, men nu vrimler tribunerne med rige og berømte fans. GOAL tager et kig på fodboldens mest berømte fans.

Annonce
Annonce
Luk