Annonce
Annonce
Der kan næppe herske nogen tvivl om, at Matas skifte til United var vinterens største transfer. Der kan næppe herske nogen tvivl om, at Matas skifte til United var vinterens største transfer.

Top 10 største transfers – januar 2014

Transfervinduet er nu endegyldigt lukket, og det er tid til at gøre status. Her er GOALs oversigt over de 10 største transfers i vinteren 2014.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »

Hvis man overordnet betragter januar-transfervinduet, må man sige, at der stod Premier League på det hele. Med ganske få undtagelser var der engelske klubber involveret i både de største salg og de største køb, og Premier League slog med syvtommersøm sin status fast som den klart mest pengestærke liga i verden.

Ud over Premier League-klubberne var det kun klubber med rigmænd ved roret, der kunne blande sig i festen, mens La Liga glimrede totalt ved sit fravær i vinterens transfervindue. Spansk fodbold er hårdt ramt af krisen, og for de fleste handlede januar om at skaffe sig af med så mange løntunge spillere som muligt. Selv de normalt så aktive storklubber Barcelona og Real Madrid forholdt sig i ro i januar og brugte i stedet kræfterne på at tage sig af efterdønninger af sommerens indkøbsfest.

Men nok sniksnak, lad os springe direkte videre til listen!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »
Se mere om samme emne:
4 Kommenter
Hvis man skal udvælge et "bedste køb", må det være Matic. Jeg synes virkelig han har overtaget deres midtbane og styrer den godt. Hans indvirkning har været stor fra dag 1 og det siger jeg som United fan!
Gode transfers, men skuffer mig lidt ikke at de spanske ikke har lejet en god spiller.
Mata virker lidt som en panik løsning synes jeg. Ved ikke hvorfor.
Annonce
3
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk