Annonce
Annonce
Den største transfer i 2013. Bale og Perez står glade sammen. Den største transfer i 2013. Bale og Perez står glade sammen.

Top 10 største transfers 2013

Transfervinduet er smækket i for denne gang. Fik du det hele med? GOAL hjælper dig med at få overblik over sommerens ti største transfers!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »

Det har været en hektisk transfersommer. Formentlig det mest hektiske nogensinde. Selv den mest indædte fodboldfan kan sagtens have tabt overblikket i de sidste dage, hvor rygterne fløj rundt, og både spillere og vognlæs af penge skiftede ejermand minut for minut.

Derfor har GOAL lavet en liste over de 10 største handler i sommerens transfervindue. Ikke nødvendigvis de bedste, men til gengæld ubestrideligt de største. Hvilken betydning vil transferen få for den sælgende og købende klub, og hvor store chancer har spilleren for at få succes i sin nye klub bedømt ud fra den internationalt anerkendte Fernando Torres-faktor.

Bladr videre på næste side for at se de 10 største transfers i sommeren 2013!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »
Se mere om samme emne:
8 Kommenter
God Liste.
Dog så er jeg meget uenig i nogle af dem!
For det første så kan jeg ikke se Fellaini Nogle steder?
Men så vil jeg også mene at özil skulle have været længere fremme, da han er, efter min menning en af de bedste midtbaner i verdenen?
Viktor_Dalberg
Epos: i dine drømme
Jeg indrømmer gerne Bale er en rigtig god spiller men 750 millioner (eller hvor meget det nu var)
Viktor_Dalberg
Epos: i dine drømme

Taler du til mig?
Epos: i dine drømme
Den Ozil transfer er stadig ikke gået ind på lystavlen, men jeg er glad for, at vi fik en verdensklassespiller.
Bale flopper

Isco ! Den mand er guld værd ! Golden Boy !
Når du har læst og kommenteret listen, så husk at udfylde ugens Battlechamp-kupon! Der er præmier på spil. Og ære - masser af ære - spandevis af ære!

Der er link til Battlechamå forsiden - og direkte direkte link nedenfor:
http://www.goal.dk/spil-og-sjov/battlechamp/kuponer/kupon-221/
Annonce
2
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Champions Leagues gruppespil nærmer sig med stormskridt. Test dig selv, og få svaret på, om du er rustet til efterårets europæiske storkampe!

  • En lang sommerpause er ovre, fodboldsæsonen er i gang igen, og det betyder også, at GOALs egen tipskupon, Battlechamp, er tilbage!

  • Det vælter frem med nye klubber i toppen af europæisk fodbold. Har du svært ved at vælge, hvilken én du skal holde med? Så tag denne test!

  • Transfervinduet lukker 31. august i samtlige store ligaer, så der er ved at være pres på. Det giver en masse vilde rygter, som du kan læse om her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk