Annonce
Annonce
Iniesta er en af verdens bedste offensive midtbanespillere, men hvor ligge han på GOALs top 10-liste? Iniesta er en af verdens bedste offensive midtbanespillere, men hvor ligge han på GOALs top 10-liste?

Top 10 offensiv midtbane

Flere og flere europæiske storklubber er gået over til at spille med én angriber og en offensiv midtbanespiller bagved til at støbe kuglerne. GOAL kårer de ti bedste 10'ere!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Næste »

På denne liste kårer vi de bedste offensive midtbanespillere i europæisk topfodbold. Offensiv midtbane er en lidt vag betegnelse for en spiller, der har frie tøjler til at vandre rundt på banen og skabe chancer, fodre fløjene og angriberne med stikninger og gerne også true selv i dybden. Italienerne kalder denne spillertype trequartista (dansk: trekvart), fordi vedkommende skal operere på den forreste fjerdedel af banen. Vi kender også spillertypen som ”10’eren”, men der er efterhånden mange spillere, der har titallet på ryggen uden at være klassiske 10’ere.

Flere af spillerne på listen kan også sagtens dække andre positioner, f.eks. angriber, fløj eller central midtbane. I tvivlstilfælde har vi vægtet spillernes hovedfunktion på klub- og landshold.

På de følgende sider tæller vi op til den bedste offensive midtbanespiller i Europa. Klik på tallet for at komme videre til den næste spiller på listen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Næste »
Se mere om samme emne:
18 Kommenter
Modric er central midtbanespiller efter min mening. Han er slet ikke så offensiv, som han har ry for.

Boateng er ligeledes central midtbane, men har været prøvet af som trequartista i efteråret - og det har været en katastrofe.
Ganske udmærket liste, GOAL.
Fin liste, men vil gerne have Modric eller Boateng på listen.
Annonce
5
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem topper listen, når GOAL kårer de 10 største legender i fodboldverdenen inden for de seneste 20 år? Find ud af det her!

  • Hvilke fodboldspillere tjener mest? Det kan du få svaret på her, når GOAL kårer Top 10 bedst lønnede fodboldspillere. Der er flere overraskelser på listen!

  • Hvilke fodboldspillere er mest populære? GOAL har undersøgt sagen, og her kommer listen over de 10 fodboldspillere i verden, der har flest fans på Facebook!

  • Som noget helt nyt begynder GOAL at kåre månedens 10 bedste klubber i europæisk topfodbold. Hvem topper den første Top 10 klubber? Se månedens liste her!

Annonce
Annonce
Luk