Annonce
Annonce
Iniesta er en af verdens bedste offensive midtbanespillere, men hvor ligge han på GOALs top 10-liste? Iniesta er en af verdens bedste offensive midtbanespillere, men hvor ligge han på GOALs top 10-liste?

Top 10 offensiv midtbane

Flere og flere europæiske storklubber er gået over til at spille med én angriber og en offensiv midtbanespiller bagved til at støbe kuglerne. GOAL kårer de ti bedste 10'ere!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Næste »

På denne liste kårer vi de bedste offensive midtbanespillere i europæisk topfodbold. Offensiv midtbane er en lidt vag betegnelse for en spiller, der har frie tøjler til at vandre rundt på banen og skabe chancer, fodre fløjene og angriberne med stikninger og gerne også true selv i dybden. Italienerne kalder denne spillertype trequartista (dansk: trekvart), fordi vedkommende skal operere på den forreste fjerdedel af banen. Vi kender også spillertypen som ”10’eren”, men der er efterhånden mange spillere, der har titallet på ryggen uden at være klassiske 10’ere.

Flere af spillerne på listen kan også sagtens dække andre positioner, f.eks. angriber, fløj eller central midtbane. I tvivlstilfælde har vi vægtet spillernes hovedfunktion på klub- og landshold.

På de følgende sider tæller vi op til den bedste offensive midtbanespiller i Europa. Klik på tallet for at komme videre til den næste spiller på listen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Næste »
Se mere om samme emne:
18 Kommenter
Meget enig i den liste. :)
4 spaniere i top 5. mmmmmm...
Det ser godt ud...Mesut en 3 plads ikke dårlig!
Falaini som nr 7?

Er både for og imod det ;)
Jeg er fuldt enig, iniesta er verdens bedste midtbanespiller synes jeg. Selv om jeg holder med Chelsea
xabi
Fin liste men synes at i mangler Wayne Rooney han er trods alt en slags offensiv midtbane! :D
---

Wayne Rooney lever på sin fysik og arbejdsiver. Han ender formentlig som defensiv midtbane inden for nogle sæsoner. Det er i hvert fald mit gæt. Mit andet gæt er, at han trækker sig meget tidligt tilbage, fordi han startede karrieren så tidligt.
Fin liste men synes at i mangler Wayne Rooney han er trods alt en slags offensiv midtbane! :D
Rigtig enig i den liste der.
synes Kaká skulle være med
Er faktisk meget enig.
Lucroest
Nej, men selvom at Özil er bedst er Modric stadig bedre end fx Kroos eller Fellaini!


Det er han da ikke !
Som nævnt i artiklen har jeg kun medtaget én spiller fra hver klub, men alligevel vil jeg mene, at både Kroos og Fellaini er bedre 10'ere, for Modric fik først for alvor succes i Tottenham, da han blev rykket tilbage på banen og fik lov at ligge dybt og lægge en masse afleveringer i stil med Xavi.

Jeg har set MANGE kampe med Modric og diskuteret ham indgående med en af mine venner, som ser samtlige Tottenhams kampe, så lige netop Modric har jeg en klippefast mening om. Ellers er det meste af listen gætteværk
Nej, men selvom at Özil er bedst er Modric stadig bedre end fx Kroos eller Fellaini!
Altså, i Reals idealopstilling er CR venstre wing, og Ángel Di María er højre wing. Higuain/Benzema slås om pladsen som central angriber, hvilket efterlader én offensiv plads i en 4-2-3-1, nemlig pladsen som 10'er.

Vil du stadig fastholde, at den plads tilhører Modric og ikke Özil?

I Tottenham spillede Rafael van der Vaart pladsen som offensiv midtbane med Bale til venstre, Aaron Lennon til højre og Adebayor centralt, så heller ikke her var Modric 10'er.
editor
Modric er central midtbanespiller efter min mening. Han er slet ikke så offensiv, som han har ry for.

Boateng er ligeledes central midtbane, men har været prøvet af som trequartista i efteråret - og det har været en katastrofe.
I mine øjne er Modric offensiv midtbanespiller, da det er der han spiller i Reals 4-2-3-1
Annonce
5
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem topper listen, når GOAL kårer de 10 største legender i fodboldverdenen inden for de seneste 20 år? Find ud af det her!

  • Hvilke fodboldspillere tjener mest? Det kan du få svaret på her, når GOAL kårer Top 10 bedst lønnede fodboldspillere. Der er flere overraskelser på listen!

  • Hvilke fodboldspillere er mest populære? GOAL har undersøgt sagen, og her kommer listen over de 10 fodboldspillere i verden, der har flest fans på Facebook!

  • Som noget helt nyt begynder GOAL at kåre månedens 10 bedste klubber i europæisk topfodbold. Hvem topper den første Top 10 klubber? Se månedens liste her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk