Annonce
Annonce
Veltins-Arena er flot og futuristisk, men er det med på GOALs Top 10 næststørste stadioner? Veltins-Arena er flot og futuristisk, men er det med på GOALs Top 10 næststørste stadioner?

Top 10 næststørste stadioner

I sidste uge kårede vi Europas ti største fodboldstadioner. Her følger vi op med de næststørste, og der er mange berømte stadioner med på listen denne gang.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »

En god fodboldkamp fortjener en flot ramme, og heldigvis er der masser af flotte rammer i Europa. I sidste uge kårede GOAL de ti største stadioner i europæisk fodbold, og nu er turen kommet til de stadioner, der optager pladserne fra nummer 11 til 20. Se hvem der har fået plads på listen – og ikke mindst, hvem der ikke engang er blandt de næststørste.

Klik på ’næste’ for at gå videre til gennemgangen af de næststørste fodboldstadioner!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »
Se mere om samme emne:
5 Kommenter
mathia$_thors€n
8000 for en kamp!!! Godt jeg ikke er arsenal-supporter!
Jeg tror for øvrigt, at Chelsea er nummer to på listen over opskruede billetpriser.
lampard02
Stamford Brigde?
Der kan kun side 43.000 - 45.000 :P
Stamford Brigde?
Du mener: "endnu en grund til at jeg er glad for..."
8000 for en kamp!!! Godt jeg ikke er arsenal-supporter!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Nu begynder der for alvor at ske ting og sager i de europæiske ligaer. Læs med, når GOAL kårer månedens ti bedste klubber i februar!

  • Der er mange store og flotte fodboldstadioner i Europa, men hvilke er de største? Få svaret, når GOAL kårer Europas 10 største stadioner.

  • Manchester United blev slået ud af Champions League af Real Madrid efter et kontroversielt rødt kort til Nani. Var det en korrekt udvisning?

  • Gareth Bale har været flyvende i foråret og begynder efterhånden at være favorit til at blive årets spiller i Premier League, men hvor meget ved du om ham?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk