Annonce
Annonce
Bayern har gjort det godt i november, men er det nok til en høj placering på november-udgaven af top 10 klubber? Bayern har gjort det godt i november, men er det nok til en høj placering på november-udgaven af top 10 klubber?

Top 10 klubber - november

Endnu en måned er gået, og det er blevet tid til at kåre månedens ti bedste fodboldklubber. Hvem snupper førstepladsen på Top 10 klubber i november?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Næste »

I oktober startede GOAL et nyt fast indslag, hvor vi kårer de ti bedste klubber i den forgangne måned. Nu er der gået en måned, og det er blevet tid igen.

Listen er vores vurdering af de stærkeste klubber i Europa lige nu bedømt ud fra følgende kriterier: Placering, europæiske resultater, resultater i den hjemlige liga, ligaens styrke, spillestil og tendens. En liste som denne kan naturligvis ikke ramme helt rigtigt, men den repræsenterer GOALs subjektive vurdering af de 10 bedste klubber i Europa i november måned.

Hvem er stadig med? Hvem er ude? Hvem er inde? Gå videre for at se Top 10 Klubber - november.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Næste »
Se mere om samme emne:
4 Kommenter
Kan godt forstå listen men hvis Dortmund idag vinder over Bayeren synes jeg næsten de skulle komme på en 4. eller 3. plads i December :)
Meget enig i den liste, GOAL!
Bayern burde være nummer 1.
Nå, hvad gjorde GOAL forkert? Hvilke klubber skulle have været med, og hvilke klubber skulle ikke have været med? Kom med dit bud!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Som noget helt nyt begynder GOAL at kåre månedens 10 bedste klubber i europæisk topfodbold. Hvem topper den første Top 10 klubber? Se månedens liste her!

  • Premier League er den mest populære og stjernespækkede liga i verden, og GOAL kaster sig ud i mammutopgaven med at kåre de 20 bedste i ligaen. Læs med her!

  • Fodboldspillere bliver konstant handlet for store beløb, og de største stjerner kan indbringe enorme summer. GOAL kårer de 15 største transfers i fodboldverdenen.

  • Luiz Adrianos snydemål i Champions League har trukket store overskrifter rundt om i Fodbold-Europa. Hvem bærer ansvaret? Hvad bliver konsekvenserne?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk