Annonce
Annonce
Suveræne Bayern kronede en fin marts måned med en 9-2-sejr over HSV. Suveræne Bayern kronede en fin marts måned med en 9-2-sejr over HSV.

Top 10 klubber - marts

Vi nærmer os efterhånden de afgørende kampe i 2012/13, og flere og flere klubber falder fra. Læs med, når GOAL kårer de ti bedste europæiske klubber i marts!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Næste »

Vi er nået til kvartfinalerne i Champions League, og det gør GOALs arbejde med at kåre de bedste europæiske klubber noget nemmere, da europæisk succes, og frem for alt succes i Champions League, vægtes højt på listen.

Listen er vores vurdering af de stærkeste klubber i Europa lige nu bedømt ud fra følgende kriterier: Placering, europæiske resultater, resultater i den hjemlige liga, ligaens styrke, spillestil og tendens. En liste som denne kan naturligvis ikke ramme helt rigtigt, men den repræsenterer GOALs subjektive vurdering af de 10 bedste klubber i Europa i marts 2013.

Hvem er stadig med? Hvem er ude? Hvem er inde? Se om du er enig med listen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Næste »
Se mere om samme emne:
6 Kommenter
Det ser vel fint ud. Men ville nu gerne have Dortmund til at ligge lidt højere. Måske som nummer 5.
Synes faktisk Real burde være på førstepladsen, de har virket uovervindelige. :)
Vil umidelbart sige både Juve og ManU skulle ligge over PSG. Også skulle Juve ligge over ManU da de stadig har CL. I min optik er de den største konkurent til de 3 øverste. Men ellers var det en udmærket liste :)
lampard02
Kun en ude af listen. Men det er også svært at komme på top 10
Ja, listen bliver mere og mere fasttømret i takt med, at sæsonen skrider frem, og holdene ryger ud af Europa. Dog begynder klubberne, der når langt i Europa League, at trænge sig på.
Kun en ude af listen. Men det er også svært at komme på top 10
Annonce
2
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Nu begynder der for alvor at ske ting og sager i de europæiske ligaer. Læs med, når GOAL kårer månedens ti bedste klubber i februar!

  • GOAL kårer de ti bedste fløjspillere i europæisk topfodbold netop nu. Tjek listen ud, og se, om du er enig i valgene!

  • Der skal musik til, når holdene løber på banen i Premier League. Det er stort set alle klubber enige om, men valget af musik adskiller sig voldsomt fra klub til klub.

  • Europæisk fodbold rig på heftige rivaliseringer. Nogle handler om geografi, andre om politik, og andre igen om religion. Her er de 10 vildeste klubopgør.

Annonce
Annonce
Luk