Annonce
Annonce
Bayern er gået fra succes til succes på det sidste, men er det nok til at toppe GOALs Top 10 klubber i januar? Bayern er gået fra succes til succes på det sidste, men er det nok til at toppe GOALs Top 10 klubber i januar?

Top 10 klubber - januar

Januar er traditionelt ikke den mest ophidsende fodboldmåned, men ikke desto mindre fortsætter GOAL med at kåre de ti bedste klubber i europæisk fodbold.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Næste »

Januar 2013 er nu fortid, og det er blevet tid til at kåre månedens 10 bedste fodboldklubber i Europa.

Listen er vores vurdering af de stærkeste klubber i Europa lige nu bedømt ud fra følgende kriterier: Placering, europæiske resultater, resultater i den hjemlige liga, ligaens styrke, spillestil og tendens. En liste som denne kan naturligvis ikke ramme helt rigtigt, men den repræsenterer GOALs subjektive vurdering af de 10 bedste klubber i Europa i januar 2013.

Hvem er stadig med? Hvem er ude? Hvem er inde? Se om du er enig med listen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Næste »
Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Real Madrid havde faktisk en ret stærk januar måned - kampen mod Granada var først i denne måned. Jeg tvang mig selv til at se bort fra resultaterne fra denne måned, selvom det var svært :)
Real ligger lidt højt. (Er enlig Real fan.) Manche........ Har da en stærk offensiv. Den svinger da over hovedet ikke.
Hvem mangler? Hvem ligger for højt, og hvem ligger for lavt? Giv din mening til kende!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Barcelonas guldtræner Josep Guardiola har efter et års pause fundet nyt arbejde. Spanieren har lidt overraskende valgt tyske Bayern München. Se her hvorfor!

  • I slutningen af januar lancerer Nike det seneste skud på Mercurial Vapor-stammen. Som sædvanlig er kodeordene højteknologi og ultrafriske farver.

  • Flickball lancerer en app-version af sit klassiske brætspil, og det vil GOAL gerne fejre med en lille vinterkonkurrence, hvor du kan vinde spil og fodboldsækkestole.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk