Annonce
Annonce
Barcelona har haft et flot efterår. Ligger catalonierne øverst på GOALs top 10 klubber? Barcelona har haft et flot efterår. Ligger catalonierne øverst på GOALs top 10 klubber?

Top 10 klubber - december

Selvom vi har sneget os ind i 2013, og flere af ligaerne holder vinterpause, skal vi stadig til det: Her er GOALs liste over Europas 10 bedste klubber i december!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Næste »

GOAL fortsætter ufortrødent med at kåre månedens ti bedste klubber. Denne gang er vi nået til december 2012.

Listen er vores vurdering af de stærkeste klubber i Europa lige nu bedømt ud fra følgende kriterier: Placering, europæiske resultater, resultater i den hjemlige liga, ligaens styrke, spillestil og tendens. En liste som denne kan naturligvis ikke ramme helt rigtigt, men den repræsenterer GOALs subjektive vurdering af de 10 bedste klubber i Europa i december måned.

Hvem er stadig med? Hvem er ude? Hvem er inde? Gå videre for at se Top 10 Klubber - december.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Næste »
Se mere om samme emne:
12 Kommenter
Man Utd som ikke har tabt i premier league hele december måned!
Jeg er lidt enig med Chelsea fans for de har spillet godt!
Real Madrid har altså spillet som lort?
mathiasrs
hvad med chelsea

8-0
Mod Aston Villa...
hvad med chelsea

8-0
Arsenal som bobler...
Det er en fin liste! Real Madrid har spillet skidt fra min side af, er Real fan men er bare ærlig! :D
Fornuftig liste, synes det virker meget rigtigt. Men første og anden pladsen på de her lister er efterhånden ret nemme at forudsige. :)
Men jeg kunne måske godt have smidt dem på boblerlisten i stedet for Everton. Jeg skrev listen kort efter kampen mod QPR og lod mig nok påvirke lidt, selvom den kamp ikke blev spillet i december.
Chelsea vandt 8-0 over dørmåtterne fra Aston Villa og ude over Everton, men derudover bød december på exit fra Champions League, nederlag i VM for klubhold som det første europæiske hold i årevis samt yderligere afstand til toppen i Premier League. Det trak så meget ned, at der ikke blev plads til Chelsea på listen.
Annonce
3
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Mesterskaber er dybest set det, som fodbold handler om, men hvilke klubber har vundet flest mesterskaber rundt om i de store europæiske ligaer? Få svaret her!

  • Endnu en måned er gået, og det er blevet tid til at kåre månedens ti bedste fodboldklubber. Hvem snupper førstepladsen på Top 10 klubber i november?

  • AFSLUTTET MANDAG 7. JANUAR KLOKKEN 14:00: Cristiano Ronaldo: 5473 - Andres Iniesta: 2123 - Lionel Messi: 8672 stemmer. Messi er årets spiller ifølge GOAL!

  • Hvor godt fulgte du med i efterårets spændende Champions League-gruppespil? Tag GOALs store Champions League-quiz og få svaret!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk