Annonce
Annonce
Tysklands og Bayerns Philipp Lahm er med på GOALs top 10 højrebacker. Men hvor højt ligger han? Tysklands og Bayerns Philipp Lahm er med på GOALs top 10 højrebacker. Men hvor højt ligger han?

Top 10 højrebacker

I sidste uge kårede GOAL de ti bedste venstrebacker i europæisk topfodbold. Nu skifter vi side og kårer Top 10 bedste højrebacker. Se listen her!

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Næste »

1. Philipp Lahm (Bayern München)

Hvem andre and Lahm? Slår man ordet ”stabilitet” op i en ordbog, burde man finde et billede af Philipp Lahm. Anføreren fra det tyske landshold og Bayern München er garant for fremragende præstationer på banen. Sikker defensiv, stort løbepensum og teknisk stærk – for øjeblikket er der bare ingen, der er i nærheden af Lahm. Selvom Lahm er højrebenet, har han ofte spillet venstreback, og han ville formentlig også ligge i Top 5 i verden på den position. Han lever i høj grad op til sit tilnavn ”den magiske dværg”.

Se hvilke spillere, der var tæt på at komme med på listen på næste side!

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Næste »
Se mere om samme emne:
23 Kommenter
Kommer der så top-10 midterforsvarer i næste uge ??

Fin liste , savner bare Glen Johnson, han er jo første valg på det engelske landshold...
Sánchez9
NRF
Har ikke Hvidt hår mere?
Nej, og det er sq ogs heldigt! :D
Ja det må du nok sige :-)
NRF
Har ikke Hvidt hår mere?
Nej, og det er sq ogs heldigt! :D
Syntes altså også Ramos er midterforsvarer, han er jo vildt god derinde, dog til tider svinsk nok.
Ivanovic ville ligge højere, hvis han spillede fast højreback, men du deler han pladsen med Auzuplue... Azlopei...Azpdl... ham spanien...
Han har ikke*
Har ikke Hvidt hår mere?
Ej, god liste, som jeg er ret enig med... :)
Dani Alves hvide nye hår-farve burde trække gevaldigt ned! :D
Enig i meget af det men selvfølgelig også kommentarerne selvom jeg er 100% United-fan. Men nu kommer mit forslag til en evt. 8-10. plads eller ihvertfald i blandt boblerne: Christophe Jallet. En fantastisk højre back med både offensive og defensive egenskaber. Passer altid sine pligter og er også grunden til at Van der Wiel (en anden muligheden) endnu ikke spiller særlig meget for PSG på trods af han kom til hovedstads-klubben sidste sommer. Jallet er anfører for PSG og en stor rolle når holdet spiller kamp. Han holder altid hovedet koldt, selv i de mest håbløse situationer. Ergo fantastisk spiller!
Som boblerneboblerne
Efter min mening rigtig fin liste, men jeg ser Branislav Ivanovic længere oppe på listen fordi man gang på gang kan regne med en sikker præstation og så er han bare verdenklasse!

Og nej jeg er ikke Chelsea-fan!
arsenal810
Troede Ramos var midterforsvarer?
Det er han også. Derfor er han kun nævnt blandt boblerne.
Troede Ramos var midterforsvarer?
Kjøller
Hvor er Micah Richards?
Han har spillet tre ligakampe i denne sæson på grund af skader, så mit gæt bliver "hos fysioterapeuten"
Annonce
3
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Vi nærmer os efterhånden de afgørende kampe i 2012/13, og flere og flere klubber falder fra. Læs med, når GOAL kårer de ti bedste europæiske klubber i marts!

  • Vi har videreudviklet quizzen fra sidste uge, så nu skal du gætte, hvilken fodboldspiller vi taler om, ud fra et billede. Tør du prøve kræfter med GOALs nye billedquiz?

  • Man plejer at sige, at venstrebacker er en manglevare i europæisk topfodbold, men GOAL har fundet ti af dem og kårer her Top 10 bedste venstrebacker.

Annonce
Annonce
Luk