Annonce
Annonce
Tysklands og Bayerns Philipp Lahm er med på GOALs top 10 højrebacker. Men hvor højt ligger han? Tysklands og Bayerns Philipp Lahm er med på GOALs top 10 højrebacker. Men hvor højt ligger han?

Top 10 højrebacker

I sidste uge kårede GOAL de ti bedste venstrebacker i europæisk topfodbold. Nu skifter vi side og kårer Top 10 bedste højrebacker. Se listen her!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Næste »

Backpositionen er en af de vigtigste på holdet i moderne fodbold, da backen både skal dække af for modstanderens fløjspillere og forhindreindlæg og afslutninger, når modstanderen har bolden, men samtidig rykke med frem i angrebet og støtte fløjen, når backens eget hold har bolden.

Det kræver en nærmest komplet spiller, der besidder både hurtighed, teknik, fysik og ikke mindst god sparketeknik. Læs med, når GOAL denne gang kårer de ti bedste højrebacker, Top 10 højrebacker i europæisk topfodbold.

Klik på ’næste’ for at bladre frem på GOALs Top 10 højrebacker!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Næste »
Se mere om samme emne:
23 Kommenter
Kommer der så top-10 midterforsvarer i næste uge ??

Fin liste , savner bare Glen Johnson, han er jo første valg på det engelske landshold...
Sánchez9
NRF
Har ikke Hvidt hår mere?
Nej, og det er sq ogs heldigt! :D
Ja det må du nok sige :-)
NRF
Har ikke Hvidt hår mere?
Nej, og det er sq ogs heldigt! :D
Syntes altså også Ramos er midterforsvarer, han er jo vildt god derinde, dog til tider svinsk nok.
Ivanovic ville ligge højere, hvis han spillede fast højreback, men du deler han pladsen med Auzuplue... Azlopei...Azpdl... ham spanien...
Han har ikke*
Har ikke Hvidt hår mere?
Ej, god liste, som jeg er ret enig med... :)
Dani Alves hvide nye hår-farve burde trække gevaldigt ned! :D
Enig i meget af det men selvfølgelig også kommentarerne selvom jeg er 100% United-fan. Men nu kommer mit forslag til en evt. 8-10. plads eller ihvertfald i blandt boblerne: Christophe Jallet. En fantastisk højre back med både offensive og defensive egenskaber. Passer altid sine pligter og er også grunden til at Van der Wiel (en anden muligheden) endnu ikke spiller særlig meget for PSG på trods af han kom til hovedstads-klubben sidste sommer. Jallet er anfører for PSG og en stor rolle når holdet spiller kamp. Han holder altid hovedet koldt, selv i de mest håbløse situationer. Ergo fantastisk spiller!
Som boblerneboblerne
Efter min mening rigtig fin liste, men jeg ser Branislav Ivanovic længere oppe på listen fordi man gang på gang kan regne med en sikker præstation og så er han bare verdenklasse!

Og nej jeg er ikke Chelsea-fan!
arsenal810
Troede Ramos var midterforsvarer?
Det er han også. Derfor er han kun nævnt blandt boblerne.
Troede Ramos var midterforsvarer?
Kjøller
Hvor er Micah Richards?
Han har spillet tre ligakampe i denne sæson på grund af skader, så mit gæt bliver "hos fysioterapeuten"
Annonce
3
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Vi nærmer os efterhånden de afgørende kampe i 2012/13, og flere og flere klubber falder fra. Læs med, når GOAL kårer de ti bedste europæiske klubber i marts!

  • Vi har videreudviklet quizzen fra sidste uge, så nu skal du gætte, hvilken fodboldspiller vi taler om, ud fra et billede. Tør du prøve kræfter med GOALs nye billedquiz?

  • Man plejer at sige, at venstrebacker er en manglevare i europæisk topfodbold, men GOAL har fundet ti af dem og kårer her Top 10 bedste venstrebacker.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk