Annonce
Annonce
Barcelona bliver ofte beskrevet som verdens mest populære klub, men topper catalonierne GOALs Top 10 flest fans? Barcelona bliver ofte beskrevet som verdens mest populære klub, men topper catalonierne GOALs Top 10 flest fans?

Top 10 flest fans

De største fodboldklubber har efterhånden udviklet sig til verdensomspændende varemærker, men hvilken klub kan prale af at have flest fans i verden?

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »

5. Arsenal (England)

113 millioner fans

Arsenals succes på verdensplan skyldes flere faktorer. Wengers Arsenal er altid garant for hurtig, teknisk og offensiv fodbold. Derudover har Arsenal altid haft øjnene solidt rettet mod det asiatiske marked, og klubben markedsfører sig som tapre David, der kæmper mod Goliat i skikkelse af de tilsyneladende langt rigere klubber. Man skal heller ikke underkende, at Arsenals beliggenhed i London gør klubben til et yndet turistmål for magelige fodboldturister.

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »
Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Vidste ikke, at der er så mange, der holder med Inter.
01-12-2013 13:01 · 0 Point · Svar
Ja, og Barcelona havde en milliard fans ifølge en anden undersøgelse, de selv havde lavet, men det er temmelig tvivlsomt. Det er den her undersøgelse også, men i det mindste er den uafhængig.
26-11-2013 15:36 · 0 Point · Svar
På en hjemmeside der hedder www.Footy.com er der også lave en liste, hvor Manchester United havde 657 millioner fans...
26-11-2013 15:28 · + 1 Point · Svar
Annonce
2
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • De sidste VM-kvalifikationskampe fik Twitter til at gløde med fodboldnyheder. Franskmændeme festede, mens tyskerne tog toget

  • Hvor godt kender du de største stjerner i europæisk fodbold? Kan du genkende dem selv med sløret identitet? Det kan du få svaret på her!

  • Det er tid til at stemme om Guldbolden. Også på goal.dk.

  • VM I Brasilien nærmer sig med stormskridt, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Vi lægger ud med Europa.

Annonce
Annonce