Annonce
Annonce
Barcelona bliver ofte beskrevet som verdens mest populære klub, men topper catalonierne GOALs Top 10 flest fans? Barcelona bliver ofte beskrevet som verdens mest populære klub, men topper catalonierne GOALs Top 10 flest fans?

Top 10 flest fans

De største fodboldklubber har efterhånden udviklet sig til verdensomspændende varemærker, men hvilken klub kan prale af at have flest fans i verden?

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »

7. Liverpool FC (England)

71 millioner fans

Liverpool har mange fans rundt om i verden, men især i Nordeuropa, hvor klubben huskes som en suveræn storklub i 1970'erne og 1980'erne. Champions League-miraklet i 2005 og ikke mindst Hillsborough-katastrofen i 1989 har også vundet mange hjerter og været med til at skabe en stærk mytologi om klubben, som tiltrækker mange fans. Pudsigt nok hører man knap så meget om Heysel i 1985. Den katastrofe er nok for dårlig reklame...

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »
Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Vidste ikke, at der er så mange, der holder med Inter.
Ja, og Barcelona havde en milliard fans ifølge en anden undersøgelse, de selv havde lavet, men det er temmelig tvivlsomt. Det er den her undersøgelse også, men i det mindste er den uafhængig.
På en hjemmeside der hedder www.Footy.com er der også lave en liste, hvor Manchester United havde 657 millioner fans...
Annonce
2
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • De sidste VM-kvalifikationskampe fik Twitter til at gløde med fodboldnyheder. Franskmændeme festede, mens tyskerne tog toget

  • Hvor godt kender du de største stjerner i europæisk fodbold? Kan du genkende dem selv med sløret identitet? Det kan du få svaret på her!

  • Det er tid til at stemme om Guldbolden. Også på goal.dk.

  • VM I Brasilien nærmer sig med stormskridt, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Vi lægger ud med Europa.

Annonce
Annonce
Luk