Annonce
Annonce
Barcelona bliver ofte beskrevet som verdens mest populære klub, men topper catalonierne GOALs Top 10 flest fans? Barcelona bliver ofte beskrevet som verdens mest populære klub, men topper catalonierne GOALs Top 10 flest fans?

Top 10 flest fans

De største fodboldklubber har efterhånden udviklet sig til verdensomspændende varemærker, men hvilken klub kan prale af at have flest fans i verden?

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

1. Manchester United (England)

354 millioner fans

Verdens mest kommercielle klub? Manchester United var i hvert fald den første moderne klub, forstået på den måde at klubben mistede sin lokale forankring og gik benhårdt efter profitten. De var blandt de første, der opdagede og satsede på de nye markeder i Nordamerika og Asien, og nu om dage er klubben et globalt varemærke.Old Trafford er et turistmål på linje med Eiffeltårnet, Big Ben og Colosseum, og chancerne for at få en sidemand på tribunen med adresse i Manchester er ikke voldsomt store...

 

Det var GOALs Top 10 over klubber med flest fans. Hvilke placeringer overrasker dig mest? Og hvilke klubber savner du på listen?

 

« Tidligere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Vidste ikke, at der er så mange, der holder med Inter.
01-12-2013 13:01 · 0 Point · Svar
Ja, og Barcelona havde en milliard fans ifølge en anden undersøgelse, de selv havde lavet, men det er temmelig tvivlsomt. Det er den her undersøgelse også, men i det mindste er den uafhængig.
26-11-2013 15:36 · 0 Point · Svar
På en hjemmeside der hedder www.Footy.com er der også lave en liste, hvor Manchester United havde 657 millioner fans...
26-11-2013 15:28 · + 1 Point · Svar
Annonce
2
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • De sidste VM-kvalifikationskampe fik Twitter til at gløde med fodboldnyheder. Franskmændeme festede, mens tyskerne tog toget

  • Hvor godt kender du de største stjerner i europæisk fodbold? Kan du genkende dem selv med sløret identitet? Det kan du få svaret på her!

  • Det er tid til at stemme om Guldbolden. Også på goal.dk.

  • VM I Brasilien nærmer sig med stormskridt, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Vi lægger ud med Europa.

Annonce
Annonce