Annonce
Annonce
Barcelona bliver ofte beskrevet som verdens mest populære klub, men topper catalonierne GOALs Top 10 flest fans? Barcelona bliver ofte beskrevet som verdens mest populære klub, men topper catalonierne GOALs Top 10 flest fans?

Top 10 flest fans

De største fodboldklubber har efterhånden udviklet sig til verdensomspændende varemærker, men hvilken klub kan prale af at have flest fans i verden?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »

Ind imellem får de største klubber et analysefirma til at lave en undersøgelse, der viser, at hver fjerde person på jorden og 50 % af samtlige marsboere er fan af lige netop deres klub. Den slags undersøgelser kan man ikke bruge til så meget.

Det uafhængige tyske sportsanalysefirma SPORT+MARKT har til gengæld sat sig for at undersøge sagen. De grundige tyskere har adspurgt 1000 personer fordelt på 34 lande om deres klubtilhørsforhold, og oplysningerne har de brugt til at sjusse sig frem til følgende top 10 over klubber med flest fans på verdensplan.

Er listen præcis? Næppe! Kan man overføre støtten fra 100 millioner kinesiske og malaysiske fans til spillet på banen? Overhovedet ikke! Men undersøgelsen giver et tilnærmelsesvist overblik over de ti klubber i verden, der har den største verdensomspændende fanskare

Nok snak - lad os straks gå videre til listen!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste »
Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Vidste ikke, at der er så mange, der holder med Inter.
Ja, og Barcelona havde en milliard fans ifølge en anden undersøgelse, de selv havde lavet, men det er temmelig tvivlsomt. Det er den her undersøgelse også, men i det mindste er den uafhængig.
På en hjemmeside der hedder www.Footy.com er der også lave en liste, hvor Manchester United havde 657 millioner fans...
Annonce
2
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • De sidste VM-kvalifikationskampe fik Twitter til at gløde med fodboldnyheder. Franskmændeme festede, mens tyskerne tog toget

  • Hvor godt kender du de største stjerner i europæisk fodbold? Kan du genkende dem selv med sløret identitet? Det kan du få svaret på her!

  • Det er tid til at stemme om Guldbolden. Også på goal.dk.

  • VM I Brasilien nærmer sig med stormskridt, men hvilket hold bliver mest velklædt? Det brændende spørgsmål vil GOAL forsøge at besvare. Vi lægger ud med Europa.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk