Annonce
Annonce
Spanien er Europamestre 2012! Spanien er Europamestre 2012!

Tillykke til Spanien!

Spanien blev Europamestre efter at have udspillet Italien og vundet 4-0 i finalen. Ingen kan rokke ved sejren eller Spaniens storhed. SE BILLEDERNE FRA FINALEN!

Ingen finalen var suveræne Spanien begyndt at få et ry for at spille kedelig fodbold med masser af boldflytteri på midtbanen, men meget lidt målsøgende og direkte spil. Man må sige, at de sejrsvante spaniere revancherede sig og udspillede Italien i en grad, man ikke har set Spanien gøre i en afgørende slutrundekamp i årevis.

Bortset fra et kort pres midt i første halvleg efter Spaniens første mål, havde Italien ikke det store at byde ind med mod den suveræne spanske defensiv, især ikke efter holdet blev reduceret til ti mand efter Mottas skade.

Sølvvinderne fortjener alligevel ros, dels for at have nået så langt, dels for at have budt Spanien op til dans i finalen. I GOALs EM-optakt kaldte jeg åbningskampen i Gruppe C for en mini-finale, og det var mere profetisk end forventet.

EM's to bedste hold endte i finalen, og EM's bedste hold vandt. Tillykke til Spanien! Der er mulighed for revanche om to år i Brasilien, men her er der sikkert også et par sydamerikanske storhold, der gerne vil blande sig.

Nyd billedserien fra finalen

Se mere om samme emne:
13 Kommenter
[quote="real@zaka99"]vi har alle lært en ting spanien, uanset hvor godt (eller svinsk ) modstander holdet spiller er de spanien der er bedst i europa/verden. punktum !!
Bortset fra VM-finalen mod Holland har Spanien da ikke mødt særlig svinske hold? Men derudover har du ret- Spanien satte en tyk streg under sin totale dominans.
vi har alle lært en ting spanien, uanset hvor godt (eller svinsk ) modstander holdet spiller er de spanien der er bedst i europa/verden. punktum !!
Det var så FORTJENT!!!!!!!!!!!!!3
[quote="Kalleer1234"]Det var en fortjent sejr, men Italien blev ikke udspillet - kun i de sidste 30 minutter hvor de var i undertal.
2-0 havde været et mere fair resultat målt på spil og chancer.

Jeg synes egentlig at finalen burde være spillet idag, da det var tydeligt at de italienske spillere kun havde haft en og en halv dag at hvile sig i, men hvis den var blevet spillet idag ville den have været mere jævnbyrdig fordi de spillere med småskader måske ville være blevet mere klar og de andre havde haft mere energi. Hvilket ville ha gjort at kampen ikke blev afgjort efter motta's skade.Der findes ikke noget der hedder fair bedømt ud på spillet. Det kan man ikke sige, og sejren lød 4-0, de sidste to mål følger jo ligesom også med.
jeg havde ikke troet, at Italien ville blive ydmyget på den måde, men Spanien var bare bedst, og sådan er reglerne.
jeg syntes det var fortjent at Spanien vandt, men var en god finale med masser af flot spil og chancer..
Syndt for Italien de spillede i undertal, men sådan er spillet og det må man sige Spanien udnyttede
Jo allesammen, Italien blev udspillet. De skal takke Spanien for at de ikke ville ydmyge dem, med måske 5-0 eller 6-0, det kunne sagtens have sket tror jeg. Men det var en fed finale!
[quote="Messidona"]Yay :D surprise? :P 3
Jeg var faktisk lidt overrasket, for jeg syntes, at Italien havde spillet klart bedre under EM.
Yay :D surprise? :P 3
Det er så sandt som det er sagt :D Men Italien får ikke revanche i 2014, for på det tidspunkt har Danmark allerede slået dem ud i kvafikationen ;-)
En kamp varer 90 minutter, og Spanien vandt den største finalesejr i EM's historie. I mine øjne blev Italien udspillet. De kæmpede bravt, men træneren begik en fejl, da han indskiftede en småskadet spiller.
Det var en fortjent sejr, men Italien blev ikke udspillet - kun i de sidste 30 minutter hvor de var i undertal.
2-0 havde været et mere fair resultat målt på spil og chancer.

Jeg synes egentlig at finalen burde være spillet idag, da det var tydeligt at de italienske spillere kun havde haft en og en halv dag at hvile sig i, men hvis den var blevet spillet idag ville den have været mere jævnbyrdig fordi de spillere med småskader måske ville være blevet mere klar og de andre havde haft mere energi. Hvilket ville ha gjort at kampen ikke blev afgjort efter motta's skade.
Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Portugal og Tyskland har indløst billet til EM’s semifinaler. Hvem vil gøre dem med følgeskab? Det vil GOAL her forsøge at svare på.

  • GOAL kårer EM's fem bedste spillere hidtil i turneringen. Læs med og se, om du er enig med GOALs bud på EM's bedste.

  • Du kender ham måske som stjerne for det spanske landshold og Barcelona, men Cesc Fàbregas viser ukendte sider af sig selv i denne billedserie.

  • Transfervinduet er først lige åbnet, men der er allerede lavet flere store handler. GOAL gør status over de bedste transfers indtil videre.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk