Annonce
Annonce
Dommeren har netop fløjtet kampen af - Bayern har vundet Champions League! Dommeren har netop fløjtet kampen af - Bayern har vundet Champions League!

Tillykke til Bayern!

Efter en fantastisk sæson og en endnu mere fantastisk finale vil GOAL gerne ønske vinderen af Champions League 2013 tillykke med en lille billedkavalkade!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Næste »

Bayern vandt som bekendt Champions League-finalen sent lørdag aften med en 2-1-sejr over Borussia Dortmund. Finalen var en sjældent intens og chancerig affære - og en fantastisk reklame for tysk fodbold.

FC Bayern - Champions League-vindere 2013!

På de følgende sider er der en lille kavalkade af nogle af de bedste øjebliksbilleder fra finalen. Klik på 'næste' for at bladre gennem billedkavalkaden!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Næste »
Se mere om samme emne:
4 Kommenter
D_BOLD
Og lad os da lige krydse fingre for dansk succes i næste års udgave //LHA
Ja, jeg glæder mig til at se TK og Claudemir trylle i Champions League. Mens Stadsgaard og Sigurdsson rydder op, og Santin scorer på samlebånd. Det bliver et herligt efterår.

Jeg satser på at genbruge proceduren fra "guldkampen" mod SønderjyskE: Være så fuld, at jeg ikke husker mere end nogle få glimt af kampen...
Stort tillykke til Bayern München og til alle klubbens fans!

Ligemeget hvem man har holdt med kan man ikke komme uden om, at de har spillet den klart bedste fodbold. Ser man på de to kampe mod FC Barcelona, er der vist ikke længere nogen tvivl. Bayern er bare bedre end alle de andre.

Til gengæld leverede Dortmund en flot præstation hele tuneringen igennem. Dortmund har vist hele fodbold-europa at man sagtens stadig kan bygge et verdensklasse hold op uden, at spenderer tonsvis af penge.

Alt i alt har det været en fantastisk omgang Champions League, som vi har fået i år.

Og lad os da lige krydse fingre for dansk succes i næste års udgave //LHA
Stort tilykke til Bayern set over en hel sæson i Champions League syntes jeg de har været bedst.
Mia san champions!:D
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Bayern er en af de klubber, man enten hader eller elsker, men uanset hvad kommer man ikke uden om sydtyskerne. Nu kan du vise din viden om Bayern!

  • Champions Leagues 1/8-finaler er nu overstået, og vi kender de otte hold, der skal kæmpe om titlen på Wembley i maj. Hvilke klubber er favoritter og hvorfor?

  • På lørdag spilles der Champions League-finale mellem Dortmund og Bayern. GOAL ser på de to finalister og giver fem gode grunde til, at Dortmund vinder.

  • I går gav GOAL fem gode grunde til, at Dortmund vinder Champions League. I dag vender vi på en tallerken og giver fem gode grunde til at Bayern vinder.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk