Annonce
Annonce
Træt af Agger, Olsen og de andre? Så tag GOALs store landsholdstest og find dit nye landshold! Træt af Agger, Olsen og de andre? Så tag GOALs store landsholdstest og find dit nye landshold!

Test: Hvilket landshold er du?

De fleste danskere holder med Danmark, men hvilket landshold skal du vælge, hvis du bliver træt af Morten Olsens mandskab? Tag GOALs test og få svaret!

Du kender situationen: Danmark er fejlet i endnu en kvalifikationsturnering, og nu kan du se frem til en lang slutrundesommer uden at have et hold at holde. Nu er gode råd dyre! Hvad skal du gøre? Droppe fodbold til fordel for curling? Aldrig!

GOAL har løsningen på dine problemer! Alt, hvad du behøver at gøre, er at tage GOALs strengt videnskabelige personlighedstest, og så får du svaret på, hvillken landshold der passer bedst til dit temperament. Spørgsmål og konklusioner er udarbejdet af et tværnationalt forskerhold på den internartionale polarstation på Sydpolen, så du kan trygt stole på resultaterne.

Test dig selv: Hvilket landshold er du?

Når du har taget testen, kan du altid fejre din nye nationalitet med en af vores mange andre tests og quizzer. Der kommer hele tiden nye.

Se en oversigt over GOALs quizzer her.

Se mere om samme emne:
6 Kommenter
WHAT? Færøerne? det giver jo slet ingen mening! Men blev Tyskland i andet forsøg.
Det var da utroligt, 65% bolbesiddelse, 18 skud mod Tjekkiets 4 men stadig ingen sejr til Danmark
blev Tyskland, så jeg er ikke på et dårligt hold XD
Spanien self, gik også efter at blive dem :P
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem topper listen, når GOAL kårer de 10 største legender i fodboldverdenen inden for de seneste 20 år? Find ud af det her!

  • I går blev der trukket lod til grupperne i Champions League 2012/13. Nu kommer GOAL.dk's bud på denne sæsons vinder af den fineste klubturnering af dem alle.

  • Har du svært ved at vælge, hvilken klub du skal holde med? Frygt ej, for hjælpen er nær. Du skal blot tage GOALs klubtest, så bliver du meget klogere.

  • Hvilke fodboldspillere tjener mest? Det kan du få svaret på her, når GOAL kårer Top 10 bedst lønnede fodboldspillere. Der er flere overraskelser på listen!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk