Annonce
Annonce
Dortmunds træner Jürgen Klopp har gode erfaringer med GOALs personlighedstest. Dortmunds træner Jürgen Klopp har gode erfaringer med GOALs personlighedstest.

Test: Hvilken klub skal jeg holde med?

Det vælter frem med nye klubber i toppen af europæisk fodbold. Har du svært ved at vælge, hvilken én du skal holde med? Så tag denne test!

De klassiske populære storklubber har fået konkurrence fra en masse opkomlinge i de seneste sæsoner. Vil du gerne være med på noderne og blive fan af en af de nye topklubber før alle de andre, så du kan drille dem med, at de er dårlige fans? Så er løsningen lige ved hånden.

Ved hjælp af dine svar, en supercomputer placeret i et sommerhus på Falster og en stribe af Danmarks dygtigste adfærdspsykologer kan vi parre dig med lige netop den klub, der passer til din personlighed. Der er ingen grund til at tøve - grav dybt i sindet nu!

Tag GOALs personlighedstest: Hvilken klub skal jeg holde med!

Når du er blevet klogere på dig selv, kan du prøve kræfter med GOALs mange andre tests og quizzer. Der er efterhånden en hel del i samlingen!

Se en komplet oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Jeg tror helt klart det er FC Barcelona
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Talenter, talenter, talenter... Alle fodboldfans er vilde med dem, men hvor meget ved du egentlig om dem? Tag GOALs talentquiz, og få svaret!

  • En lang sommerpause er ovre, fodboldsæsonen er i gang igen, og det betyder også, at GOALs egen tipskupon, Battlechamp, er tilbage!

  • Transfervinduet nærmer sig sin afslutning, og panikken breder sig. Hvem har is i maven, og hvem går bud-amok? Få svaret på dagens rygtebørs!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk