Annonce
Annonce
Danmark er ude, men takket være GOALs VM-test kan du få lov at opleve dit hold vinde VM! Danmark er ude, men takket være GOALs VM-test kan du få lov at opleve dit hold vinde VM!

Test: Hvem skal jeg holde med til VM?

Danmark skal ikke med til VM, og så kan det hele være lige meget! Eller kan det? Nu giver GOALs test dig mulighed for at finde et nyt hold til VM!

VM er ikke det samme, når man ikke har noget hold at holde med. Vi på GOAL-redaktionen kunne ikke udholde tanken om horder af modfaldne roligans, der sad og græd foran skærmen til næste sommer, så derfor indkaldte endnu en gang vi vores team af dygtige adfærdspsykologer, som blev sat til at lave en personlighedstest til alle staklerne.

Svarene på testen bliver vanen tro fodret til vores supercomputer placeret i et sommerhus på Falster, og så kan vi forhåbentlig parre dig med et nyt landshold, som deltager ved VM. Der er ingen grund til at tøve - grav dybt i sindet, tag testen og bliv meget klogere!

Tag GOALs personlighedstest: Hvilket hold skal jeg holde med ved VM?

Når du er blevet klogere på dig selv, og næste sommer er reddet, kan du jo prøve kræfter med GOALs mange andre tests og quizzer. Der er efterhånden en hel del i samlingen!

Se en komplet oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL udpeger 10 unge spillere, der ser ud til at være på vej mod det store gennembrud. Hvem bliver mon den næste Messi eller Maldini?

  • Weekenden er over os, og GOAL giver dig et overblik over de kampe, det er værd at holde øje med

  • Vinderne af de to konkurrencer om henholdvis Football Manager 2014 og F1 2013 er fundet. Se her, om du er en af dem!

Annonce
Annonce