Annonce
Annonce
Cristiano Ronaldo sidder lige og sunder sig, efter GOALs klubtest har vist, at han burde holde med HB Køge! Cristiano Ronaldo sidder lige og sunder sig, efter GOALs klubtest har vist, at han burde holde med HB Køge!

Test-dig-selv: Find din klub!

Har du svært ved at vælge, hvilken klub du skal holde med? Frygt ej, for hjælpen er nær. Du skal blot tage GOALs klubtest, så bliver du meget klogere.

Du elsker fodbold, men aner ikke, hvilken klub du skal holde med? Eller også er du ved at være godt træt af at være fan af din nuværende klub, der aldrig vinder noget?

Så er løsningen kommet! Alt, hvad du behøver at gøre, er at tage GOALs strengt videnskabelige personlighedstest, og så får du svaret på, hvillken klub du bør holde med. Spørgsmål og konklusioner er udarbejdet af et forskerhold på L'Oreal-instituttet i Schweiz, så du kan trygt stole på resultaterne.

Test dig selv: Hvilken klub skal du holde med?

Når du har taget testen, kan du altid fejre din nye klub med en af vores mange quizzer. Der kommer hele tiden nye.

Se en oversigt over GOALs quizzer her.

Se mere om samme emne:
8 Kommenter
Gameiro Hey, hvorfor sviner i HB Køge til i billedteksten!?:-D
Ah, i forhold til, hvor meget jeg kunne svine HB Køge, synes jeg, at jeg er meget tilbageholdende...
08-09-2012 00:16 · 0 Point · Svar
nu kan man jo ikke blive midtjylland men vil prøve den alligevel ;)
03-09-2012 20:47 · 0 Point · Svar
[quote="editor"][quote="Soccer_Boy"]Holder med en håndboldklub.... :pSå bør du oprette en profil på vores nye hjemmeside: www.tremeterkast.dk. Jeg er i gang med en stor artikelserie med hårtips af Anja Andersen, og så anmelder jeg harpiks i næste uge...
Nice :-D
Men kan desværre ikke finde hjemmesiden :´-(
Det har ellers altid været min drøm at ha' det samme hår som Anja..
01-09-2012 23:40 · + 1 Point · Svar
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ jeg blev ikke Arsenal! jeg blev Real og Chelsea, men ikke Arsenal?
01-09-2012 17:56 · 0 Point · Svar
Holder med Barca
01-09-2012 14:47 · 0 Point · Svar
[quote="Soccer_Boy"]Holder med en håndboldklub.... :pSå bør du oprette en profil på vores nye hjemmeside: www.tremeterkast.dk. Jeg er i gang med en stor artikelserie med hårtips af Anja Andersen, og så anmelder jeg harpiks i næste uge...
01-09-2012 11:53 · 0 Point · Svar
Holder med en håndboldklub.... :p
01-09-2012 11:44 · 0 Point · Svar
Skriv din nye klub her i kommentarfeltet, så alle kan se, hvem du holder med nu.
01-09-2012 11:37 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Pas på! Der bliver skudt med skarpt både på og uden for fodboldbanen. Her kommer anden del af GOALs samling af fodboldcitater.

  • Ny feature på GOAL: Nu får du mulighed for at teste din personlighed for at se, hvilken fodboldstjerne du minder mest om. Læs mere her!

  • Manchester City vandt det engelske mesterskab i sidste sæson, men hvor meget ved du egentlig om klubben? Tag GOALs store City-quiz og find ud af det!

  • I går blev der trukket lod til grupperne i Champions League 2012/13. Nu kommer GOAL.dk's bud på denne sæsons vinder af den fineste klubturnering af dem alle.

Annonce
Annonce