Annonce
Annonce
Er din fodboldinteresse også gået for vidt? Tag GOALs test, og find ud af det! Er din fodboldinteresse også gået for vidt? Tag GOALs test, og find ud af det!

Test dig selv: Er du fodboldtosse?

De fleste på GOAL må nok betegnes som fodboldfans. Ellers ville der ikke være grund til at bruge tiden her. Men hvor meget brænder du egentlig for fodbold?

Find et spejl, og kig dig selv dybt i øjnene: Går du ind imellem over grænsen i din fodboldgalskab? Er du en dårlig taber eller ligefrem en dårlig vinder? Eller befinder du dig i den helt modsatte grøft og kan ikke opbyde den mindste interesse for verdens smukkeste sport? Nu kan du teste, hvor fodboldtosset du er med GOALs nyeste test.

Test dig selv: Er du fodboldtosse?

Når du har fundet ud af, hvor fodboldtosset du er, kan du altid dyrke din last ved at hygge dig med vores mange andre tests og quizzer. Der kommer hele tiden nye.

Se en oversigt over GOALs quizzer her.

Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Du er indædt fodboldfan! Dit humør svinger i takt med dit yndlingsholds resultater, du tjekker fodboldnyheder på nettet dagligt, du spiller selv, og du ser så mange kampe, du kan komme til. Selvom fodbold fylder meget, ved du dog godt, at der er andre ting i livet. GOALs råd: Klap dig selv på skulderen, for du har en god indstilling til tingene. Tag derefter testen igen!
det passer sgu fint p mig, det der.
Klapper mig selv på skulderen...
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • I går blev der trukket lod til grupperne i Champions League 2012/13. Nu kommer GOAL.dk's bud på denne sæsons vinder af den fineste klubturnering af dem alle.

  • Hvilke fodboldspillere tjener mest? Det kan du få svaret på her, når GOAL kårer Top 10 bedst lønnede fodboldspillere. Der er flere overraskelser på listen!

  • Søndag aften mødes Barcelona og Real Madrid igen til El Clásico. GOAL tager et nærmere kig på opgøret, der plejer at afgøre mesterskabet i Spanien.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk