Annonce
Annonce
Der er lagt op til en tæt pokalfight mellem Bayern og Mönchengladbach i aften. Der er lagt op til en tæt pokalfight mellem Bayern og Mönchengladbach i aften.

Storkamp i sigte

Uanset udfaldet af aftenens nervepirrende semifinale bliver den tyske pokalfinale et vaskeægte topopgør.

Sent i går aftes kvalificerede Borussia Dortmund sig til den tyske pokalfinale, da Bundesligaens førerhold med det yderste af neglene og et mål i det 120. minut besejrede Greuther Fürth fra den næstbedste række.

I aften er det så blevet tid til at finde den anden semifinalist findes. Og sikke et semifinaleopgør vi har i vente! Dortmunds finalemodstander skal nemlig findes mellem Borussia Mönchengladbach og Bayern München, henholdsvis Bundesligaens tredje- og andenplads. Vi kan med andre ord forvente en vaskeægte brandkamp mellem to formstærke mandskaber for øjnene af over 54.000 ellevilde fans på et udsolgt Borussia-Park. Bayern har revanche til gode efter to liganederlag til Gladbach og er på udebane, men omvendt har sydtyskerne været uovervindelige på det seneste, så kampen er helt åben.

Og bedre endnu: Uanset udfaldet af aftenens semfinale er der lagt i ovnen til en drømmefinale den 12. maj på Olympiastadion i Berlin. For øjnene af 74.000 ellevilde fans på et udsolgt stadion naturligvis. For i Tyskland kan fodboldkampe stadig trække folk af huse.

Kampen kan ses klokken 20:30 på TV2Sport.

Se mere om samme emne:
5 Kommenter
Bayern imponerede endnu en gang mod Dortmund. Jeg har sagt det før, og jeg vil gerne gentage det: Badstuber er overvurderet, og Boateng er bare ikke god nok! Nu mangler vi bare, at FCK fortsætter nedturen mod SønderjyskE senere i dag, og Bayern (naturligvis) taber finalen til de russiske oliedrenge, og så er en ellers lovende sæson endt som en stor stinkende bunke komøg.
Du er lidt for sent ude - kampen endte 0-0, og Bayern gik videre efter straffespark.
Spændende kamp, men det polerede spil var bestemt ikke i højsædet...
Tysk fodbold er altid underholdne!, så uden tvivl en kamp jeg ville se ;)
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Barcelona og Milan ligner sikre deltagere i Champions Leagues kvartfinaler, mens andre storhold er i problemer.

  • Både Bayern München og Chelsea skal vende et udebanenederlag til sejr i Champions League.

  • Noget tyder på, at der alligevel bliver kamp om topscorertitlen i Champions League.

  • De otte kvartfinalister i Champions League er fundet. I morgen er der lodtrækning.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk